Logo

Ισόπαλη με τον Άρη Παλαιοχωρίου η Αγκαθιά

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς της Αγκαθιάς με τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου. Η Ημαθιώτικη ομάδα αν και προηγήθηκε γρήγορα με 2-0 δεν κατόρθωσε να κρατήσει το προβάδισμά της.

Η Αγκαθιά μπήκε δυνατά στο ματς και στο δεκάλεπτο προηγήθηκε με 2-0. Στο 7' ο Λιόλιος με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ και στο 10' ο Γκελοσάνι με πλασέ από το ύψος της περιοχής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το Παλαιοχώρι μείωσε γρήγορα. Στο 18' ο Σιμόνι ανατράπηκε από τον Κασαπίδη και ο Ιγνατίδης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, σημειώνοντας το 2-1. 

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 58'. Ο Σιμόνι με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και εκτέλεσε εύστοχα, γράφοντας το 2-2 που έμελλε να είναι και το τελικό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θεοδωρόπουλος (Δούμτσης, Πάνου)

ΑΓΚΑΘΙΑ: Τόλιος, Λιόλιος, Ρογγότης, Γιαννόπουλος (68' Σούκιας), Ζαρογιάννης (80' Ζαρογιάννης), Αβραμόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Χατζόπουλος (87' Πατσιαβούρας), Γκελοσάνι, Κασαπίδης (46' Κίτσας Λ), Προβατίδης.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Γιώτας, Τσιντογιάννης, Καραμπάς, Ταϊρης, Αποστολάς, Μπάμπουρας, Κεφαλάς (78' Αλωπούδης), Δημητρακόπουλος (68' Κωττάκης), Ιγνατίδης, Μανιός (82' Σκέμπι), Σιμόνι.

Αποτελέσματα

Τριγλίας – ΠΑΟ Κουφαλίων 2-1
Αγροτικός Αστέρας- Μελιτέας Μελίτης 2-1
Μακεδονικός – Αλμωπός Αριδαίας 0-0
Αγκαθιά – Άρης Παλαιοχωρίου 2-2

Αναβλήθηκαν τα ματς:

Γιαννιτσά – Βέροια
Εδεσσαϊκός – Ολυμπιακός Κυμίνων
Ερμής Αμυνταίου – Λαγκαδάς

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb