tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θεοδοσιάδης: "Σημαντική και δίκαιη η νίκη μας"

Στην σωστή αμυντική λειτουργία στάθηκε ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης ο οποίος στην συνέντευξη τύπου αποκάλυψε πως τακτικά η ΒΕΡΟΙΑ έδωσε χώρο και διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο προπονητές:

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (Προπονητής ΒΕΡΟΙΑΣ): «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μας για την πολύ σημαντική νίκη που πέτυχαν σήμερα. Μια νίκη ψυχολογίας, αυτοπεποίθησης για τα παιδιά, την ίδια την ομάδα για την δύσκολη συνέχεια με το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στα Κύμινα, έτσι ώστε να τελειώσει το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος και να μπούμε στις γιορτές, να ξεκουραστούν τα παιδιά να ανακτήσουμε δυνάμεις για να μπούμε στην τελική ευθεία και στον μονόδρομο που μας περιμένει.

Ήταν μια δίκαιη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο πατούσε καλύτερα η ομάδα του Παλαιοχωρίου, μια ομάδα πρωτοπόρος με έξι βαθμούς διαφορά από τους υπόλοιπους, μια ομάδα που σε τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια έχει τέσσερις νίκες και αυτό δεν είναι τυχαίο. Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ιδιαίτερα για εμάς επειδή παίζεις στην έδρα σου, κυνηγάς τον αντίπαλο ο οποίος παίζει για δύο αποτελέσματα. Οπότε οι συνθήκες του αγώνα για τους παίκτες μας είχε περισσότερες πιέσεις για την διαχείριση του παιχνιδιού. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά, παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος πατούσε καλύτερα, καταφέραμε να προηγηθούμε με τον αντίπαλο να μην δημιουργεί ούτε μία κλασική ευκαιρία, σε σχέση με εμάς που δημιουργήσαμε αρκετές στο να καθαρίσουμε το παιχνίδι πιο γρήγορα και να διευρύνουμε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε λίγο την αμυντική συμπεριφορά μας και ιδιαίτερα στον χώρο του κέντρου γιατί εκεί ήταν το δυνατό σημείο του αντιπάλου στο πρώτο ημίχρονο. Με το δεύτερο γκολ που πετύχαμε, βάλαμε τις βάσεις ώστε να οδηγήσουμε το αποτέλεσμα στη νίκη. Στο τακτικό κομμάτι, πράγματι δώσαμε λίγο χώρο στον αντίπαλο».

Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά για να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε παιχνίδι, διεκδικώντας μόνο τη νίκη. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν θετικά, υπάρχουν αρνητικά. Είμαστε μια ομάδα και το τονίζω καθημερινά στους παίκτες μου, ότι δεν απογοητεύομε και δεν ενθουσιάζομε στο οτιδήποτε. Εμείς ξεκινήσαμε μια πορεία, έναν δρόμο και στο τέλος θα κριθούμε όλοι για το τι έχουμε κάνει. Υπάρχει σεβασμός απέναντι στην ομάδα από όλους όσοι εργαζόμαστε στο ποδοσφαιρικό τμήμα με οδηγό μας την σκληρή δουλειά στην καθημερινότητα.

Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας που για άλλο ένα παιχνίδι ήταν κοντά μας και τον θέλουμε για την δύσκολη συνέχεια».

ΝΟΥΛΗΣ ΣΙΑΜΙΔΗΣ (Προπονητής τερματοφυλάκων Άρη Παλαιοχωρίου): «Σαν Άρης Παλαιοχωρίου ευχαριστούμε πάρα πολύ την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ για την φιλοξενία.

Για το αγωνιστικό κομμάτι, δικαιούμασταν, πιστεύω, πολύ περισσότερα απ΄ ότι πήραμε στο σημερινό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας, αλλά θεωρώ ότι ο διαιτητής με τις πέντε κίτρινες κάρτες που έδειξε δεν μας άφησε να παίξουμε αυτό που ξέρουμε. Στο σύνολο είχαμε οκτώ κίτρινες κάρτες εις βάρος μας.

Από κει και πέρα όλοι ξέρουμε πως η ιστορική ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ. Από ένα δικό μας βασικό ατομικό λάθος, μας στοίχισε το πρώτο τέρμα. Και όπως ξέρουμε όλοι, το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών και όποιος κάνει τα λιγότερα κερδίζει. Από κει και μετά προσπαθήσαμε, βγάλαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε την δυνατότητα μέσω τρίτων παραγόντων να παίξουμε αυτό που γνωρίζουμε.

Να ευχηθώ καλή πορεία στην ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ. Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Εξάλλου εξ αρχής είχαμε δηλώσει πως θέλουμε να σωθούμε γρήγορα. Από κει και μετά ότι καλό έρθει, θα το καλοδεχθούμε. Ιστορικές ομάδες όπως η ΒΕΡΟΙΑ, ο Αγροτικός Αστέρας, η ομάδα της Τρίγλιας η οποία έχει ένα πολύ καλό σύνολο. Θα παιχθεί μέχρι τέλος το πρωτάθλημα.

Όταν μια ομάδα είναι ιστορική υποχρεούται να κάνει πρωταθλητισμό και να έχει ένα γεμάτο ρόστερ. Έτσι συμβαίνει αυτήν την στιγμή στην ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ