Logo

Πήρε βαθμό το Μακροχώρι, έχασαν τα Λευκάδια

makroxori vataniakos1

Τον δεύτερό του βαθμό πήρε το Μακροχώρι. Έμεινε στο 0-0 με την ΑΕ Καραϊσκάκη και σημείωσε την δεύτερή του ισοπαλία σε 8 ματς. Αντίθετα τα Λευκάδια έχασαν με 5-2 στην Τσαριτσάνη. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Πυρσός - Τρίκαλα AO 0-3
Βατανιακός - Ρήγας 0-5
Αναγέννηση Άρτας - Οπούντιος 0-0
Θεσπρωτός - Κοζάνη 2-1
Δωτιεύς - Εθνικός Φιλιππιάδας 0-0
Μακροχώρι - ΑΕ Καραϊσκάκης 0-0
Πύρασος - Νεοκαισάρεια 0-1
Οικονόμος - Λευκάδια 5-2

Άλλη μια ήττα για Λευκάδια

Άλλη μια ήττα πρόσθεσαν στο φετινό παθητικό τους τα Λευκάδια. Αυτή την φορά έχασαν στην Τσαριτσάνη από τον Οικονόμο με 5-2. Το σκορ (1-0) άνοιξε στο 22΄ ο Χάμος με καρφωτή κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Σενκάϊ. Στο 29΄ ο Γκελοσάνι της Νάουσας ευνοήθηκε από διαδοχικές κόντρες στην περιοχή της Τσαριτσάνης, ισοφαρίζοντας (1-1) με πλασέ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (30΄) σε μια νέα επίθεση ο Οικονόμος πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ πετυχαίνοντας το 2-1 με κεφαλιά ο Σενκάϊ, ύστερα από πλάγιο του Κουλτσιάκη.

Μετά από σερί καλών προσπαθειών και ευκαιριών από πλευράς γηπεδούχων, ο Χάμος πέτυχε στο 44΄ με εξαιρετικό γυριστό σουτ το 3-1, μετά από εξίσου όμορφη σέντρα που του έβγαλε από δεξιά ο Καραγιάννης.

Οι πολύ καλές στιγμές του πρώτου μέρους για τους γηπεδούχους έκλεισαν με τα 2 διαδοχικά δοκάρια στο 45΄ από αντίστοιχα σουτ των Καραγιάννη και Παπαϊωάννου.

Η επανάληψη βρήκε ακόμη πιο ανεβασμένους ψυχολογικά τους παίχτες της Τσαριτσάνης, οι οποίοι ενέτειναν περισσότερο τις προσπάθειές τους με σκοπό να διευρύνουν κι άλλο το σκορ, απέναντι ωστόσο σε έναν καθαρό και αθλητικό αντίπαλο, που μέχρι το 60΄ περίπου προσπαθούσε να ''κρατηθεί'' με αξιοπρέπεια στο παιχνίδι.

Στο 62΄ ο Μπαλής έβγαλε από αριστερά σέντρα στον Γκουντρουμπή και με προβολή εύκολα ο επιθετικός του Οικονόμου ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-1. Ο ίδιος παίχτης στο 72΄ με ατομική ενέργεια πλάσαρε από πλάγια θέση, πετυχαίνοντας το 5-1. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 88΄ σε 5-2 με μακρινό σουτ του Παρσόπουλου.

Άλλες καλές στιγμές από πλευράς Οικονόμου είχαμε στο 5΄ και 10΄ με αντίστοιχες άστοχες ενέργειες του Κουλτσιάκη, επίσης στο 20΄ με τον Σενκάϊ, στο 54΄ με τον Καλφούτζο και στο 55΄ με τον Χάμο. Η Νάουσα εκτός των 2 τερμάτων που σημείωσε, απείλησε ακόμη στο 51΄ με τον Χουϊλουλίδη και στο 60΄ με τον Παρσόπουλο.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καραγιάννης (68΄ Σιαφαρίκας), Μανακούσιος (53΄ Καλφούτζος), Μάντζιος, Κουμπούρας, Μπαλής, Νάνος, Σενκάϊ, Κουλτσιάκης (59΄ Γκουντρουμπής), Χάμος, Παπαϊωάννου.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ (Κώστας Κάκογλου): Βόλτσης, Παπαδόπουλος Ν., Χουϊλουλίδης, Αθανασιάδης, Αργυρόπουλος, Γιώτας (64΄ Τάσος), Πέτκος, Νεστορόπουλος (70΄ Παπαδόπουλος Λ.), Παρσόπουλος, Ασλαμπάλογλου, Γκελοσάνι (80΄ Κάσα).

πηγή: http://athleticlarissa.gr 

Έμειναν στο μηδέν στο Μακροχώρι

Ισόπαλο με 0-0 έληξε το ματς στο Μακροχώρι ανάμεσα στην Ημαθιώτικη ομάδα και τον ΑΕ Καρασκάκη. Σε γενικές γραμμές και οι δυο ομάδες παρουσίασαν ένα κακό θέαμα. Σημαντικότερη στιγμή του παιχνιδιού το δοκάρι του Καβαλλάρη στο 45, για λογαριασμό του Καραϊσκάκη

Μακροχώρι: (Μιχάλης Αλεξιάδης): Κύρου, Κοτσόπουλος, Λεφίδης, Κουρτίδης, Ζωγράφος, Αράπης (85' Τάνης), Αργυρόπουλος (61' Σερασιέρης), Πατσιαβούρας, Καραχαλίδης (46' Αλεξανδρής), Τσίκος, Βούλγαρης

ΑΕ Καραϊσκάκης (Βασίλης Καλτσής): Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Σιμονιάν, Κόλλινς, Κυριάκης (59' Μαργαρίτης), Χούσος, Καβαλλάρης, Μπαλάφας, Βασίλιεβιτς (76' Βασιλάς)

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb