Logo

Μια απουσία στην προετοιμασία της Νάουσας

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Αγροτικό Αστέρα. Ασκήσεις ταχυδύναμης, τακτικής και παιχνίδι με την μπάλα περιελάμβανε το πρόγραμμα σημερινής (29-3) προπόνησης, η οποία έγινε στις εγκαταστάσεις του Δημ. Σταδίου Νάουσας. Η μόνη απουσία είναι του Γρηγόρη Κυζιρίδη, λόγω των υποχρεώσεων του στο Στρατό.

Μόνος στόχος των «κυανόλευκων» στην 30η και τελευταία αγωνιστική είναι η νίκη απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα που εξασφαλίζει την παραμονή της ομάδας στην Γ’ Εθνική. Αυτό είναι το μήνυμα το οποίο εκπέμπουν σε όλους τους τόνους παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση. Αξιοσημείωτο είναι το ενδιαφέρον των φιλάθλων και όπως όλα δείχνουν την Κυριακή στις εξέδρες του Δημ. Στάδιο Νάουσας θα υπάρχει μεγάλη προσέλευση. Από το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε και η προπώληση των εισιτηρίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Τον αγώνα ορίσθηκε να διευθύνει ο διαιτητής κ. Σιδηρόπουλος Κων/νος (ΕΠΣ Πέλλας) με βοηθούς τους κ.κ. Κεσίσογλου Γεώργιο και Δεμερτζή Νικόλαο (ΕΠΣ Πέλλας). Ώρα έναρξης αγώνα 16:00.

Παράταση στην λαχειοφόρο αγορά

Γνωστοποιείται ότι παρατείνεται η Λαχειοφόρος Αγορά του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Η διάθεση των λαχνών στη συμβολική τιμή του 1 Ευρώ, θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα. Η κλήρωση των τυχερών αριθμών, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 1 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί με την ολοκλήρωση της διάθεσης όλων των λαχνών.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb