tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με επιτυχία και με αντιρατσιστικό μήνυμα το τουρνουά ακαδημιών στην Αγία Μαρίνα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος κατά του ρατσισμού, το Σάββατο 23 Μαρτίου το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας.

Το τουρνουά ξεκίνησε με την είσοδο των Ακαδημιών ποδοσφαίρου (Αγίας Βαρβάρας, Αριστότελη, ΓΑΣ Κοπανού και Ποδοσφαιρικης Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος) κρατώντας το πανό με το μήνυμά ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ. Στην συνέχεια έγιναν τα αγωνιστικά παιχνίδια με όλες τις ομάδες και όλους τους αθλητές να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο σκοπός της διοργάνωσης. Η χαρά των αθλητών.

Κατά την διάρκεια των αγωνιστικών παιχνιδιών οι αθλητές του τμήματος Κ16 της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας βράβευσαν με τιμητική πλακέτα των αθλητή NIOGANA SOW για το ήθος του και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Η διοικούσα επιτροπή, ο τεχνικός υπεύθυνος κ Φίλιππος Πέϊος και οι προπονητές Μπάμπης Σπυριδωνίδης, Γιάννης Αγγελίδης της Ποδοσφαιρικης Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος ευχαριστούν τις Ακαδημίες Αριστοτέλη, Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας ,ΓΑΣ Κοπανού και τους για την συνεργασία το επίπεδο και το Ευ Αγωνίζεσθε όλων των προπονητών αθλητών συνοδών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69