tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παπαδίνας, Χατζάρας και Μπαντής στην ΑΕΚ Βέροιας

Η Ακαδημία ΑΕΚ Βέροιας ανακοίνωσε ότι προπονητής του τμήματος Junior, για άλλη μία χρονιά, θα είναι ο Σάκης Παπαδίνας. Ο Σάκης Παπαδίνας έχει διατελέσει υπεύθυνος Ακαδημίας του ΑΠΌΛΛΩΝ Αγίου Γεωργίου, βοηθός προπονητή στην ΕΠΣ Ημαθίας, προπονητής στο αντρικό τμήμα του ΑΠΌΛΛΩΝ Αγίου Γεωργίου Α1 ΕΠΣΗ, προπονητής στην Ακαδημία ΜΑΚΕΔΌΝΑΣ-ΑΕΚ ΒΈΡΟΙΑΣ, βοηθός προπονητή στο γυναικείο τμήμα του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ και υπήρξε πετυχημένος ποδοσφαιριστής σε Απόλλων Αγίου Γεωργίου, Εδεσσαϊκό, Νάουσα και ΠΑΟΚουφαλιων.

Η Ακαδημία ΑΕΚ Βέροιας ανακοίνωσε επίσης την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το τμήμα του Παιδικού στις 21 Αυγούστου .Προπονητής και αποκλειστικός υπεύθυνος του τμήματος θα είναι ο Απόστολος Χατζάρας .Ένας προπονητής ο οποίος εξελίσσεται συνεχώς, έχοντας παράλληλα μεγάλη εμπειρία σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες αποτελεί αδιαμφισβήτητα ιδανική επιλογή για να αναλάβει το project της νέας αγωνιστικής περιόδου .

Ταυτόχρονα, η ΑΕΚ Βέροιας ανακοίνωσε την έλευση τεσσάρων νέων ποδοσφαιριστών για το τμήμα του Παιδικού .Από την πρώτη προπόνηση η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα του Λαζοχωρίου την Δευτέρα 21 Αυγούστου, στο ρόστερ του τμήματος θα ενσωματωθούν οι Υγρόπουλος Φώτης, Θυμιόπουλος Δημήτρης, Χερίδης Αντώνης και Παπαστεργίου Νίκος.

H Ακαδημία ΑΕΚ Βέροιας τηρώντας κατά γράμμα τη γραμμή που έχει χαραχτεί ,είναι αποφασισμένη να στηριχτεί και να επενδύσει σε νέους και ελπιδοφόρους ανθρώπους το μέλλον των παιδιών της .Βασισμένη σε αυτό το πλάνο ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μπαντή Ραφαήλ ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής του τμήματος ΜΠΑΜΠΙΝΙ (ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ 2010-1011-2012 ) για την σεζόν 2017- 2018 .Ο κ. Μπαντής είναι πρώην ποδοσφαιριστής, απόφοιτος της Ειδικής Αγωγής και εργάζεται στο ειδικό σχολείο Αλεξάνδρειας .Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια παιδικής ψυχολογίας και αθλητικής διαπαιδαγώγησης και έχει διατελέσει προπονητής σε αντίστοιχα τμήματα υποδομής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69