Logo

Με Παλατίτσια και Ακαδημία Βέροιας αγωνίστηκε ο ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ Κ15-ΝΗΡΕΑΣ

Το Σάββατο 11/2 η ομάδα ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣΚ15- ΝΗΡΕΑΣ φιλοξένησε στο γήπεδο των Παλατιτσίων την ομάδα της ΑΕΠ Βέροιας. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας έπαιξε πολύ οργανωμένα, δεν άφησε τον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τα λάθη, πίεσε ψηλά και προηγήθηκε με τον Παυλίδη Γιώργο. Η ίδια εικόνα είχε το παιχνίδι και στις αρχές του Β ημιχρόνου όπου πετύχαμε και δεύτερο τέρμα με τον Βουδούρη Αντώνη. Η ομάδα μας είχε και δυο δοκάρια στην συνέχεια με τον Χερίδη Α. και τον Βουδούρη Α. Παρόλα αυτά μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα μας και ένα απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή έφεραν την ισοφάριση.

Σύνθεση ομάδας: Νταρλακώστας Στ, Θυμιόπουλος Δ, Δάσκαλος Θ, Λαζεκίδης Γ, Παπαστεργίου Ν, Παυλίδης Γ, Παυλίδης Χρ, Βουδούρης Α, Υγρόπουλος Φ, Μπισιρόπουλος Γ, Γιαννουσόπουλος Κ, Χερίδης Α, Σιουρδας Α.

Την Τέταρτη 15/2 η ομάδα ΓΑΣ ΝΗΡΕΑΣΚ15-ΝΗΡΕΑΣ αγωνίστηκε στο γήπεδο των Γεωργιανών με την ομάδα της Ακαδημίας Βέροιας. Η ομάδα μας πήρε την νίκη με 0-3 και έτσι πέρασε στην επόμενη φάση του παιδικού πρωταθλήματος. Ο αγώνας ξεκίνησε με πολύ άγχος και για τις δυο ομάδες, με πολύ λίγες φάσεις να πραγματοποιούνται μπροστά από τις εστίες στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Προς το τέλος του ημιχρόνου καταφέραμε να κλείσουμε την αντίπαλη ομάδα στο γήπεδο της και μετά από ένα κόρνερ προηγηθήκαμε με κεφαλιά με τον Βουδούρη Α. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά και πετύχαμε ένα ακόμα τέρμα με τον Λαζεκίδη Γιώργο με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ προς το τέλος της αναμέτρησης ο Αντώνης Βουδούρης πέτυχε και το τρίτο τέρμα ευστοχώντας από κοντά. Ένα ακόμα θετικό για την ομάδα μας εκτός από την νίκη, είναι το τέρμα που πέτυχε ο Λαζεκίδης καθότι είναι ο πιο μικρός στην ομάδας μας, αγωνίζεται μόλις για τρίτο παιχνίδι και η απόδοση του ανεβαίνει συνεχώς.

Σύνθεση ομάδας: Νταρλακώστας Στ, Θυμιόπουλος Δ, Μουστάκας Θ, Δάσκαλος Θ, Παπαγιάννης Δ, Λαζεκίδης Γ, Παυλίδης Γ, Παυλιδης Χρ, Χερίδης Α, Παπαστεργίου Α, Υγρόπουλος Φ, Γιαννουσόπουλος Κ, Σιουρδας Θ, Μπισιρόπουλος Γ

Η ομάδα αγωνίζεται το Σάββατο στις 18/2 με τον Παο Κουλούρας στο γήπεδο της Κουλούρας.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb