tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με επιτυχία ο χορός της ΑΕΠ Βέροιας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Χριστουγεννιάτικος Χορός της Σχολής Ποδοσφαίρου Α.Ε.Π. Βέροιας – «Στέφανος Γαϊτάνος» την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018, στον Πολυχώρο Ελιά.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο Σύλλογος Πρωτοβουλία για το Παιδί, την τιμητική πλακέτα παράλαβε ο Πρόεδρος της κ. Α. Σιδηρόπουλος, ο γιατρός κ. Σουκιούρογλου Χ. για την ανιδιοτελή και αφιλοκερδή προσφορά του στην ομάδα, παλιοί παίκτες της «Χρυσής Εποχής» της Α.Ε.Π. κ.κ. Αναστασίου Δ., Παπαδόπουλος Γ. και Φουρκιώτης Δ., καθώς και ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν από τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π. και κατάφεραν να αναδειχθούν όπως οι Κωτσόπουλος Κ. , Φασίδης Β. και Ιωαννίδης Δ. Τέλος, τιμήθηκε και ποδοσφαιριστής Honi Chami, για την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τη μουσική βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους: η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καρασαρλίδου Ε., ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κ., ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ημαθίας κ. Φωτιάδης Β., ο πρώην βουλευτής κ. Τσαβδαρίδης Λ., η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. κ. Καρατζιούλα Ν., ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Λυκοστράτης Β., ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Κ.Α.Π.Α. Βέροιας δημοτικοί σύμβουλοι κ. Διαμάντης Σ. και κ. Γαϊτάνου Χ., ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σουμελίδης Μ., οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Βέροιας κ.κ. Μαρκούλης Α. και Παυλίδης Π., η πρώην βουλευτής και υποψήφια Δήμαρχος κ. Μπατσαρά Γ., ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος – Νομικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Α.Ε.Π. κ. Τσαχουρίδης Α., ο Πρόεδρος & ο Αντιπρόεδρος της Πρωτοβουλίας για το Παιδί κ.κ. Σιδηρόπουλος Α. και Καρατόλιος Ν., ο Πρόεδρος του Εθνικού Ράχης κ. Μανωλόπουλος Β., ο Πρόεδρος του Αστέρα Τριποτάμου κ. Ιορδανίδης Γ., η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Τσιπουρίδου – Πλιάτσικα Α., ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Καραβασίλης Φ. και ο δικηγόρος και μέλος της Ε.Π.Σ. Ημαθίας κ. Ακριβόπουλος Ι.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69