Logo

Φιλική νίκη του Νηρέα επί της ΑΕΠ

football

Μετά από μια κοπιαστική εβδομάδα πρωινών και απογευματινών προπονήσεων, κατά την περίοδο της προετοιμασίας, η νεανική ομάδα του ΝΗΡΕΑ που φέτος θα αγωνίζεται στην Α2 της ΕΠΣ Ημαθίας, έδωσε το πρώτο φιλικό στην Ραχιά με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΠ Βέροιας, όπου οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλο ποδοσφαιρικό ρόστερ τους.

 

Οι γηπεδούχοι της ΑΕΠ Βέροιας είχαν λίγες επιλογές στον πάγκο τους σε αντίθεση με την ομάδα του ΝΗΡΕΑ που ο προπονητής κ. Λυμούσης δοκίμασε σχεδόν δυο ενδεκάδες. Την δεδομένη στιγμή και στο στάδιο που βρίσκονται οι ομάδες αυτό που ενδιαφέρει τους προπονητές των ομάδων, είναι η συμμετοχή όλων, ώστε να βγουν συμπεράσματα για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Το τελικό σκορ του αγώνα που βγήκε νικήτρια την ομάδα του ΝΗΡΕΑ με 4-2 σαφώς και είναι σε δεύτερη μοίρα, αλλά ουσιαστικά πρέπει να προβληματίσει τους γηπεδούχους, αλλά και να αφυπνίσει τους νικητές ότι δεν θα είναι εύκολο το πρωτάθλημα. Βασικά και μόνο από τις επιλογές της ομάδας του ΝΗΡΕΑ που οι περισσότεροι παίκτες του ήταν μεταξύ 14 και 19 ετών, φανερώνει και την δουλειά που γίνεται στην ομάδα, που βασικός στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, ως επί το πλείστον με νεαρούς, οι οποίοι θα προσπαθήσουν μέσα από καθημερινή δουλειά να αναδείξουν το ταλέντο τους και να κοιτάξουν το επόμενο ποδοσφαιρικό σκαλοπάτι.

Αξίζει δε να σημειώσουμε και να δώσουμε τα εύσημα σε όλη την οικογένεια του ΝΗΡΕΑ, για την πρόσκληση του 14χρονου Ντουμάνη Πάρη, που μετά τον αγώνα έφυγε για την Manchester United όπου επιλέχτηκε να δοκιμάσει την ποδοσφαιρική του τύχη, με τις ευχές όλων μας.

Όσον αφορά τον αγώνα και παρά τον καύσωνα που επικρατούσε, οι ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά ο ΝΗΡΕΑΣ ήταν η ομάδα που έδειξε καλύτερα στοιχεία στο κομμάτι της οργάνωσης, βγάζοντας αρκετούς αυτοματισμούς, στοιχείο που ζητάει καθημερινά ο προπονητής τους, σε σημείο μάλιστα όλα τα γκολ να είναι προϊόν συνεργασίας με εξίσου καλά τελειώματα.

Ο Νηρέας προηγήθηκε με σουτ στο 9' από τον νεαρό Κωστογλίδη, αφού προηγήθηκε από αριστερά όμορφος συνδυασμός των παικτών του Νηρέα. Στο 24' και στο 30' κυρίως από λάθη της άμυνας, η ΑΕΠ μπήκε μπροστά στο σκορ.

Παρότι στο β' μέρος ο Νηρέας έκανε αρκετές αλλαγές ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε περισσότερο, με αποτέλεσμα στο 65' και πάλι καλή συνεργασία βρίσκει τελικό αποδέκτη τον Ντουμάνη που με σουτ ισοφαρίζει σε 2-2, για να έρθει στο 73' και 80' ο Αντωνίου και πάλι μετά από καλές προσπάθειες να κάνει το τελικό 2-4.

Ο Νηρέας ξεκίνησε με τους: Συμεωνίδη, Καραγιάννη, Ορφανίδη, Λαζό, Τσολακίδη, Ουλούμη, Ντουμάνη, Κωστογλίδη, Παπαδόπουλο, Τσιότρα και Αντωνίου. Χρησιμοποιήθηκαν και οι Παυλίδης, Χερίδης, Παπαϊωάννου, Θεοδώρου, Περπερίδης, Καράϊ Μ., Γιαννακίδης, Καράϊ Ρ.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb