tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέρδισε την Ακαδημία Μακροχωρίου η Αγία Βαρβάρα

varvares akadimia m

Συνέχισε της καλές εμφανίσεις η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα και αναδείχθηκε νικήτρια στον αγώνα με την Ακαδημία Μακροχωρίου, το πρωί της Κυριακής 20/12/2015, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με τελικό σκορ 1 – 0.

Πολύ καλός αγώνας για τις δυο ομάδες που είχαν επιθετική διάθεση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Μακροχωρίου στο 3' , κέρδισαν φάουλ λίγο έξω από την περιοχή αλλά στην εκτέλεση που δοκίμασε απευθείας ο Σαρκατζής απέκρουσε σταθερά ο Μηλώσης σε κόρνερ. Στο 20' κάνει κοντρόλ της μπάλας ο Απόσογλου, μέσα στην περιοχή και οι παίκτες του Αστέρα ζήτησαν πέναλτι για χέρι του αμυντικού του Μακροχωρίου, αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στον αγώνα. Επόμενη καλή φάση για τον Αστέρα στο 33' με σέντρα σουτ του Χειμωνίδη, πολύ έξω από την περιοχή αλλά μπλόκαρε τη μπάλα ο Σιδηρόπουλος. Στην επόμενη φάση έφυγε ο Κατσαπελίδης στην αντεπίθεση, αλλά στο σουτ που δοκίμασε μπλόκαρε πάλι ο Σιδηρόπουλος.

Στο 38' πέτυχε γκολ με πλασέ ο Παρασκευαϊδης, αλλά ακυρώθηκε από το διαιτητή διότι η μπάλα βγήκε άουτ με υπόδειξη του βοηθού, λίγο πριν κάνει σέντρα ο Κατσαπελίδης. Τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου για τους φιλοξενούμενους στο 43' με απευθείας χτύπημα φάουλ του Κουλουριώτη, από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα χτύπησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του Μυλώση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μάριου Κατικαρίδη μπήκε δυνατά και πίεζε συνεχώς την ομάδα του Μακροχωρίου, όταν στο 55', στο δυνατό σουτ του Χειμωνίδη ,έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σιδηρόπουλου. Επόμενη καλή φάση στο 59' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δήμου από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα πέρασε πάλι, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων. Η πίεση των παικτών του Αστέρα ανέβηκε στην πλευρά του Μακροχωρίου όταν στο 64' έφυγε από πλάγια ο Κατσαπελίδης και έβγαλε πολύ καλή μπαλιά προς τη μικρή περιοχή με αποδέκτη το Ζέρβα αλλά στο σουτ που δοκίμασε ο τελευταίος, απέκρουσε σωτήρια πάνω στη γραμμή αμυντικός τον φιλοξενούμενων σε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δήμου και στο απευθείας χτύπημα που δοκίμασε απέκρουσε, σωτηρία ο Σιδηρόπουλος πριν η μπάλα περάσει τα δίχτυα.

Τη λύση στην πολιορκία της άμυνας του Μακροχωρίου έδωσε ο έμπειρος Κατσαπελίδης, στο 66', που έγινε αποδέκτης της μπάλας, μέσα στη περιοχή, μετά από σέντρα του Ρηγοπούλου και με πολύ καλό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυά κάνοντας 1 – 0.

Μετά τη σέντρα στο 67' , παίρνει τη μπάλα ο Κουλουριώτης και από το ύψος του κέντρου δοκιμάζει απευθείας σουτ, αλλά μπάλα χτύπησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του Μυλώση.

Παρόλο που η ομάδα του Αστέρα δέχθηκε πίεση για ισοφάριση βγήκε μπροστά και στο 70' σε σέντρα του Δήμου από πλάγια θέση, προς τη μικρή περιοχή, την τελευταία στιγμή απέκρουσε σωτηρία αμυντικός των φιλοξενουμένων, πριν πλασάρει ο Ζέρβας σε κενή εστία.

Τελευταία καλή φάση για τον αγώνα στο 73' με σέντρα σουτ που δοκίμασε ο Δήμου αλλά για μια ακόμη φορά μπλόκαρε τη μπάλα ο Σιδηρόπουλος. Στις καθυστερήσεις του αγώνα στο 93' αποβλήθηκε ο Κουλουριώτης με δεύτερη κίτρινη, σε δυνατό φάουλ πάνω στον Κατσαπελίδη, στο χώρο του κέντρου.
Η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή που έπαιξε κυρίως επιθετικό ποδόσφαιρο και αν εκμεταλλευόταν καλύτερα τις ευκαιρίες που τις δόθηκαν θα είχε πετύχει περισσότερα τέρματα.

Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησε barbeque party από την πλευρά της Διοίκησης του Αγροτικού Αστέρα, για όλους του παραβρισκόμενους γηπεδούχους και φιλοξενούμενους, αφιερωμένο στην πορεία της ομάδας κατά την πρώτη περίοδο καθώς και για το καλό των γιορτινών ημερών που έρχονται.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μάριος Κατικαρίδης): Μυλώσης, Χειμωνίδης, Κουβατσίδης, Εμμανουηλίδης, Παρασκευαϊδης (65' Παυλίτσας) , Ζέρβας, Δήμου, Ρηγόπουλος, Αντωνιάδης, Σερασκιέρης, Κατσαπελίδης (λτρ 93' Τσιλώνης).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ (Γιώργος Απόσογλου): Σιδηρόπουλος, Μανιόπουλος Γ., Κολεσίδης, Σαρκατζής, Κουλουριώτης, Τσακελίδης (84' Παπάς), Ασλανίδης, Απόσογλου (92' Μανιόπουλος Α.), Μπατσίλας (87' Παπακωνσταντίνου), Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Σ.

Διαιτητής του αγώνα κ. Λιόλιο Ε. με βοηθούς κ. Σωτηριάδη Κ. και Πίτο Κ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69