Logo

Καταιγιστική η Ακαδημία Βέροιας

akadimia nireas

Του Βασίλη Τσιφτελίδη

Πραγματοποιώντας φανταστική εμφάνιση ως συνήθως σε κάθε αναμέτρηση, η Ακαδημία Βέροιας, αυτή την φορά ,αν και ήταν πίσω στο σκορ [ο-ι] όχι μόνο ισοφάρισε , λίγα λεπτά πριν την λήξη του Α' ημιχρόνου, αλλά πέτυχε στην επανάληψη άλλα τρία σπουδαία τέρματα έχοντας σε καλή ημέρα τον κορυφαίο παίκτη της Αργυρόπουλο.

Στο πρώτο μέρος παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο σφιχτό και ισορροπημένο με τους δύο αντιπάλους να απειλούν αμφότεροι τις εστίες. Όμως στο δεύτερο μέρος με διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο η γηπεδούχος ομάδα ήταν καταιγιστική κάνοντας την πλήρη ανατροπή. Είχε και δύο δοκάρια με τους Αργυρόπουλο και Καλτσά στο 75' και 88' αντίστοιχα, έχοντας και πάλι το αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω αποβολής στο 84' του Γαβριηλίδη από νεανική ανοησία του [κίτρινη].Τα γκολ πέτυχαν στο 32' ο GIALPI (0-1), ισοφάρισε στο 40' ο Παπαδόπουλος, στην συνέχεια ο Σοφιανίδης στο 66' έδωσε το προβάδισμα 2-1 και στο 72' και 80' με δύο προσωπικά του γκολ ο Αργυρόπουλος αύξησε το αποτέλεσμα σε 4-1. Ο Νηρέας Ακαδημαϊκή ομάδα και αυτή, φάνηκε κυρίως στο πρώτο μέρος και μη αντέχοντας στο δεύτερο λύγισε στην ανωτερότητα της γηπεδούχου ομάδας. Ρεσιτάλ διαιτησίας για σεμινάριο -άψογο το τρίδυμο, του κ. Καρυπίδη με βοηθούς κ.Νησελίτη- Κωστούλη.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Β: Κούβαρος, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Καλτσάς, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Λεντι [ 65' Απαζίδης], Μπουρκαρτζις [89 Παπαδόπουλος Απ.] ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ Κούβαρος Εμαν.[83 Παπουλίδης], ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ Ταρατσίδης.

ΝΗΡΕΑΣ: Πάνου, ΗΟΝΙ, Παυλίδης Μαστορόπουλος [70 Κωστογλίδης], Θωμαΐδης, Χερίδης [70 Γώτας], Τζίρος, GIALPI, ΣΟΥΓΚΑΡΗΣ, Κουτσούκης, ΓΙΑΝΝΝΑΚΙΔΗΣ

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb