tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Όλα έτοιμα για τον τελικό του ερασιτεχνικού κυπέλλου - τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές (βίντεο)

Όλα έτοιμα είναι για την διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου ερασιτεχνών. Η διοργανώτρια αρχή και οι ομάδες υπόσχονται ένα όμορφο παιχνίδι, σε αθλητικά πλαίσια με στόχο να απολαύσουν οι φίλαθλοι το ματς. 

Στο πλαίσιο του Σαββατιάκου αγώνα (7μμ), η διοργανώτρια αρχή παραχώρησε συνέντευξη τύπου, παρουσίασε των αβθρώπων των δυο ομάδων.

Στο καλωσόρισμά του ο Στέργιος Μουρτζίλας πρόεδρος ΕΠΣ Ημαθίας σημείωσε: "Για να αναδειχθεί ο τελικός, μπήκε σε ημέρα χωρίς άλλους αγώνες και σε ώρα που θα βολέψει τους φιλάθλους για παρακολουθήσουν ζωντανά το ματς. “Είναι εντυπωσιακός ο αριθμός αυτών που αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και η ΕΠΣ θα ειναι κοντά τους".

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος, πρόεδρος των Τρικάλων τόνισε: "Δικαιώθηκαν οι ποδοσφαιριστές μας. Να γίνει ένας όμορφος τελικός και να κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός, χωρίς τραυματισμούς. Είναι ο δεύτερος τελικός σερί για εμάς. Δεν είμαστε το φαβορί αλλά χαιρόμαστε που θα παίξουμε με αντίπαλο την Βέροια".

Ο Στέφανος Αποστολίδης, πρόεδρος της Βέροιας, υπογράμμισε: "Οι παίκτες μας έδωσαν τεράστια χαρά στους φιλάθλους. Είπα ως νέα διοίκηση θα διεκδικήσουμε τα πάντα και είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε τελικό, σε νυχτερινό ματς με προβολείς".

Ο Δημήτρης Πρίντζιος, προπονητής των Τρικάλων υποστήριξε: "Δύσκολη χρονιά φέτος για εμάς μετά την πρώση από την Γ' εθνική. Μαζέψαμε όλα τα παιδιά από την γύρω περιοχή και κόντρα σε όλα τα προγωνστικά, φτάσαμε πρώτοι στο πρωτάθλημα και στον τελικό του κυπέλλου. Μας δυσκόλεψε το Τετάρτη – Σάββατο του τελευταίου διαστήματος αλλά τα καταφέραμε".

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης, προπονητής της Βέροιας είπε: "Το Σάββατο ο κόσμος θα δει ανοιχτό και παραγωγικό παιχνίδι. Μας δίνεται η ευκαιρία να τελειώσουμε την χρονιά με θετικό πρόσημο. Είμαστε έτοιμοι και θα παίξουμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Ο Αλέξης Βεργώνης, αρχηγός Βέροιας, επεσήμανε: "Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και είμαστε περήφανοι και θέλουμε και το κύπελλο για να κλείσει η χρονιά θετικά".

Ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης, αρχηγός Τρικάλων, υπογράμμισε: "Εμείς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είμαστε στον τελικό. Στόχος μας είναι το κύπελλο. Δεν είμαστε το φαβορί αλλά αυτό μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος".

Δείτε στο βίντεο τις τοποθετήσεις και τις απαντήσεις των πρωταγωνιστών στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69