Logo

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το τουρνουά Γιάννης Μπαλόγλου

Για ακόμη μια χρονιά διοργανώθηκε με επιτυχία το Τουρνουά "Γιάννης Μπαλόγλου", την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018 στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, μια εκδήλωση που έγινε θεσμός, το έχουν αγκαλιάσει διαχρονικά παίκτες και φίλαθλοι και σαν Διοίκηση αισθανόμαστε την ανάγκη κάθε χρόνο, με τη μέγιστη δυνατή μέριμνα και ενδιαφέρον να αποτίσουμε φόρο τιμής σε ένα δικό μας παιδί που έφυγε πρόωρα.

Σύμφωνα με πρόγραμμα των εκδηλώσεων η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίστηκε με την ομάδα των συμπαικτών του Γιάννη Μπαλόγλου της περιόδου που αγωνιζόταν στην ομάδα μας καθώς και την ομάδα της ΑΕ Χαρίεσσας.

Μετά του αγώνες ακολούθησε ομιλία του Τεχνικού Διευθυντή κ. Κώστα Πουλασουχίδη και στη συνέχεια επιμνημόσυνη δέηση από τον Αρχιμανδρίτη π. Ευλόγιο, ιερέα της ενορίας Αγίας Βαρβάρας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κ. Στέργιος Διαμάντης, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Βασίλης Φωτιάδης, καθώς και ο ΓΓ κ. Βαγγέλης Κοσκερίδης και αρκετός κόσμος. Απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στο διαιτητή του αγώνα, στον π. Ευλόγιο και στον προπονητή της ΑΕ Χαρίεσσας Χρήστο Μποζίνη και κύπελλα στις δύο ομάδες, ενώ τιμήθηκε ο κ. Νίκος Σπανός για την προσφορά του στο Σωματείο.

Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους, ομάδες και φιλάθλους που έδωσαν το παρόν, που προήγαγαν το ποδόσφαιρο και βοήθησαν στη διεξαγωγή ανταγωνιστικών αναμετρήσεων χωρίς προβλήματα, το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και προσωπικά τον Πρόεδρο του κ. Στέργιο Διαμάντη, το διαιτητή κ. Παζαρτζικλή Γρηγόρη, τον Αρχιμανδρίτη π. Ευλόγιο καθώς και την οικογένεια του Γιάννη, με ειδική μνεία στον Νίκο Σπανό με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι συνέθεσαν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb