tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας κατέκτησε το κύπελλο ερασιτεχνών - Δείτε τα πέναλτι (video)

naousa paok final

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε και φέτος το κύπελλο ερασιτεχνών. Ύστερα από ένα ματς που έληξε με 1-1, επικράτησε με 6-5 στα πέναλτι.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο με ελάχιστες φάσεις στις δυο εστίες. Η Νάουσα είχε μια ελαφρά υπεροχή ωστόσο δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητα της και να σκοράρει.

Στο 4' η Νάουσα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Περηφανόπουλο από κοντά (απόκρουσε ο Θεοδώρου). Ο ΠΑΟΚ απάντησε στο 16'. Ο Κίτσας Σ. βγήκε μόνος μετά από πάσα του Ζωγράφου αλλά τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Ηλιάδης.

Στο δεύτερο μέρος η Νάουσα ξεκίνησε με γκολ. Στο 47' ο Αβραμόπουλος έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Συμπεθέρης βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι και με πλασέ έγραψε το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και στο 49' ο Κίτσας Σ. έκανε την σέντρα από δεξιά αλλά ο Ζωγράφος πλάσαρε άουτ από κοντά.

54' η Νάουσα έχασε ευκαιρία με τον Ουέλινγκτον το σουτ του οποίου απόκρουσε ο Θεοδώρου.

Στο 59' ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παπατάνου και ο Μπουκλάς με εύστοχο χτύπημα έγραψε το 1-1.

Στο 70' ήταν η σειρά της Νάουσας να ζητήσει πέναλτι σε ανατροπή του Παπατάνου αλλά ο Βρέσκας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η Νάουσα στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Στην παράταση το σκορ δεν άλλαξε και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι. Στην παράταση ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 6-5. Ο Λαμπριανίδης έχασε το κρίσιμο πέναλτι και ο Χαρισούδης σημείωσε το νικητήριο γκολ.

Η σειρά των πέναλτι:

Βλαχοδήμος: 1-0
Μπουκλάς: άουτ
Ουέλινγκτον: δοκάρι
Καρατάσιος: 1-1
Σαρηγιαννίδης: 2-1
Λαδάς: 2-2
Μουσικάκης: 3-2
Κίτσας Σπ.: 3-3
Καφές: 4-3
Θεοδώρου: 4-4
Λαμπριανίδης: δοκάρι
Χαρισούδης: 4-5

Διαιτητής: Βρέσκας (Παρασίου, Παπαδάκης)

ΝΑΟΥΣΑ: (Κερλίδης) Ιωακειμίδης, Παπατάνος, Περηφανόπουλος, Μουσικάκης, Ηλιάδης (105' Βλαχοδήμος), Αβραμόπουλος, Συμπεθέρης (60' Σαρρηγιαννίδης), Λαμπριανίδης, Καφές, Ουέλινγκτον, Πατατούκας (75' Μουρίκι).

ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ: Θεοδώρου, Μπουκλάς, Βασιλείου, Λαδάς, Χαρισούδης, Καρατάσιος, Κίτσας Β. (75' Φεζουλάς), Κίτσας Λ., Κίτσας Σπ., Ζωγράφος, Μπεκτας (90' Θεοδώρου).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69