tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Veria Basketball Camp:Επίσκεψη στο μουσείο της ΧΑΝΘ και συνάντηση με Ζήση, Χατζηβρέτα

Την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι στο χρόνο μέσα από φωτογραφίες, βίντεο, φανέλες και τρόπαια είχαν τα παιδιά του Veria Basketball Camp το απόγευμα της Δευτέρας 18 Ιουνίου αφού επισκέφτηκαν συνοδεία των προπονητών τους το μουσείο της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη.

Το Μουσείο Μπάσκετ ΧΑΝΘ, το μοναδικό στην Ελλάδα και το 4ο στο είδος του στον κόσμο, φιλοξενείται στις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ, στο foyer του γηπέδου «Μίμης Τσικίνας», στο σημείο ακριβώς, όπου βρισκόταν το παλιό ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της ΧΑΝΘ.

Τα παιδιά αφού ξεναγήθηκαν από την κα Τσάτσαρη Μαντώ, υπεύθυνη ξεναγήσεων του μουσείου, τους περίμενε άλλη μια μεγάλη έκπληξη καθώς κοντά τους βρέθηκαν δυο μεγάλες μπασκετικές προσωπικότητες, ο Νίκος Ζήσης και ο Νίκος Χατζηβρέττας. Τους δυο παλιούς συμπαίκτες και καλούς του φίλους προλόγισε ο Κώστας Τσαρτσαρής ενώ στη συνέχεια τους «παρέδωσε» στα παιδιά.

«Αυτό που θέλω να θυμάστε είναι ότι το άθλημα μας είναι ομαδικό και χωρίς καλή συνεργασία και καλές σχέσεις των ανθρώπων που αποτελούν μια ομάδα και χωρίς μεγάλη προσπάθεια κανείς δεν πρόκειται να καταφέρει κάτι. Αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας και στην δική μας ομάδα. Ακόμη και σήμερα οι συναντήσεις μας μπορεί να είναι λίγες κατά την διάρκεια του χρόνου αλλά η εκτίμηση και η αγάπη τους ενός με τον άλλο παραμένουν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είναι δεσμοί που αποκτούνται μέσα από τον αθλητισμό» τόνισε ο Νίκος Χατζηβρέττας.

«Βρέθηκα πολλές φορές στην θέση στην οποία βρίσκεστε εσείς σήμερα όταν ήμουν μικρός με παίκτες που είχαν κάνει καριέρα και μιλούσαν για το μπάσκετ.» τόνισε ο Νίκος Ζήσης και συνέχισε «Μπράβο σε όλους σας που ασχολείστε με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με το μπάσκετ. Είναι πολύ σημαντικό και θα το καταλάβετε αργότερα είτε γίνεται επαγγελματίες, που σας το εύχομαι ολόψυχα, είτε όχι. Ο αθλητισμό προσφέρει πολλά πράγματα. Πρέπει να συνεργάζεστε με τους συμπαίκτες σας, να ακούτε τους προπονητές σας και να έχετε αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμό»

Στην συνέχεια Ζήσης και Χατζηβρέττας φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και υπέγραψαν αυτόγραφα. Τέλος ο Κώστας Τσαρτσαρής τους παρέδωσε δυο αναμνηστικές μπλούζες του Veria Basketball Camp 2018.

Όσον αφορά το σημερινό πρωϊνό πρόγραμμα της προπόνησης, στο πρώτο της μέρος περιείχε σταθμούς με τεχνικές χειρισμού της μπάλας, ξεμαρκάρισμα, μεθόδους ριμπάουντ κ.α, ενώ στο δεύτερο μέρος τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν διαγωνιστικά παιχνίδια.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69