tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τελετή λήξης στην Ακαδημία "Άθλος" Αλεξάνδρειας

Η Ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας ολοκληρώνει τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας της και σας προσκαλεί το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 στην καθιερωμένη Τελετή Λήξης των Ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων,για τη σεζόν 2017-2018.

Για ακόμη μια χρονιά θα παρουσιαστούν όλα τα τμήματα του Συλλόγου (αγωνιστικά και Ακαδημιών) κάνοντας μια μικρή επίδειξη ικανοτήτων.Επιπλέον,θα υπάρχουν οι τελικοί των διαγωνιστικών παιχνιδιών για κάθε τμήμα.Οι νικητές των διαγωνιστικών θα κερδίσουν ένα αναμνηστικό έπαθλο.

Ειδική βράβευση θα πραγματοποιηθεί για τους αθλητές της Παιδικής ομάδας του συλλόγου που κατέκτησε την δεύτερη θέση (αργυρό μετάλλιο) στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ για την περίοδο 2017-2018.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης,θα υπάρχουν κληρώσεις για δύο μεγάλα δώρα ένα που θα αφορά τους αθλητές και ένα που θα απευθύνεται στους γονείς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας με ώρα έναρξης στις 19.30 μ.μ.

Την Κυριακή 17 Ιουνίου η άκρως επιτυχημένη χρονιά για την Ακαδημία Άθλος θα κλείσει με το παραδοσιακό πλέον ντέρμπι των γονέων που κάθε χρόνο συγκεντρώνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Φυσικά θα ακολουθήσει και το καθιερωμένο φαγοπότι των συμμετεχόντων στον "Πράσινο Κήπο"

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69