tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νίκες ηλικιακών τμημάτων του ΑΟΚ

Σε έναν κάκιστο και αντιλειτουργικό Κλειστό γήπεδο στα Καλύβια Πέλλας και κάτω από δύσκολες συνθήκες τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, το εφηβικό τμήμα του ΑΟΚ Βέροιας επικράτησε του Κεραυνού Άσπρου με σκορ 80-65.

Η ομάδα της Ημαθίας ξεκίνησε εντυπωσιακά και στο πρώτο 5λεπτο βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 11-2. Παρά τις σκληρές μονομαχίες και το νευρικό παιχνίδι που δεν επέτρεψαν να παιχτεί μπάσκετ, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τις δυνάμεις και πήραν ισχυρό προβάδισμα, ειδικά στο τελευταίο 5λεπτο του αγώνα.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην αποστολή για την ψυχραιμία και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν.

Δεκάλεπτα : 12-17, 29-35, 55-52 65-80

ΑΟΚ Βέροιας (Ηλιάδης) : Δελιόπουλος Παύλος 6, Φραντζής Δημήτρης 1, Καραθανάσης Φραγκίσκος 14 (2), Βοργιαζίδης Χαράλαμπος 16, Ντόκας Ανέστης , Γαβριηλίδης Αργύρης, Ιωαννίδης Φίλιππος 18 (1), Γκίτκος Κων/νος 2, Δημάκας Πέτρος, Ορφανίδης Θόδωρος 3, ΧηΛαμπρινός Σάββας 22 (1).

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του ΑΟΚ, τη Δευτέρα 16/10 και ώρα 19.00 εντός έδρας με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών

Εύκολη επικράτηση για τις Κορασίδες

Με το ευρύ 86-13 επί του ΦΟ Αριδαίας, ξεκίνησε της υποχρεώσεις τις υποχρεώσεις τις στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας.

Το Σάββατο 7/10 τα κορίτσια της Γεωργίας Ιωαννίδου, παρά την αργοπορημένη έναρξη των προπονήσεων, έδειξε από την αρχή του αγώνα να στέκονται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Με την συμμετοχή όλων τον κοριτσιών που έχει στην διάθεση της, η νεαρή coach της ομάδας των «λύκων» κατάφερε να κερδίσει εύκολα το παιχνίδι και ταυτόχρονα να δώσει αρκετό χρόνο σε όλες τις αθλήτριες της.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Βασίλης Κούλης

Δεκάλεπτα :15-3, 33-3, 55-11, 86-13.

ΑΟΚ Βέροιας (Ιωαννίδου): Λιλιοπούλου Άννα 2, ΧηΤζηλευτέρη-Μιχαλά Αναστασία 6, Γεωργαλή Διαμαντούλα, Καλαϊτζή Δήμητρα 8, Ψαρά Στέλλα 17 (1), Παντελίδη Βιργινία 13, Παντελίδη Παναγιώτα, Θωμασιάδου Βασιλική 8, Βογιατζόγλου Κατερίνα 2, Κρεμλίδου Τατιάνα 6, Ναμίδου Σοφία 16, Σιουκιούρογλου Ζωή 4, Κατσκαβέλη Χριστίνα 4, Γεωργιάδου Ειρήνη.

ΦΟ Αριδαίας (Πρόικου) : Τριγκάκη, Ασβεστοπούλου, Γεωργιάδου 2, Σαμαρά 9 (1), Γιαννακοπούλου Α. 2.

Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας κορασίδων είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο στις 14/10 στις 12:00 στην Έδεσσα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69