tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιστροφή στις νίκες ο ΑΟΚ - Eυχές για τις γιορτές

Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον και δύσκολο παιχνίδι η ομάδα της Βέροιας πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Σκυδραϊκού Σκύδρας με 65-53.

Οι «λύκοι» μπήκαν με πολύ ενέργεια στο παιχνίδι και κατάφεραν από τα πρώτα λεπτά να έχουν ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ που ώρα με την ώρα μεγάλωνε(ημίχρονο 39-24).Αν δε ήταν και λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα είχαν καταφέρει να κλειδώσουν το παιχνίδι από το α΄ μέρος.

Στην επανάληψη η τοπική ομάδα αντέδρασε όπως ήταν φυσιολογικό και πλησίασε στους 6 πόντους(53-47) αλλά ως εκεί. Η άμυνα έσφιξε ,τα εύκολα μπήκαν και το ματς τελείωσε με ηρεμία.

Από το παιχνίδι της βεροιώτικης ομάδας μένει η τρομερή διάθεση για άμυνα από όλη την ομάδα με αποκορύφωμα τον περιορισμό του πρώτου σκορερ της κατηγορίας από τους άριστους στην φύλαξή του Λέφα-Πάππου και Γκεκόπουλου.

Ελπίζουμε η διακοπή των εορταστικών ημερών να δώσει το χρόνο στο Θωμά Τούσα να φρεσκάρει την ομάδα και να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο για τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος.

Δεκάλεπτα :16-24,24-39,43-51,53-65

Διαιτητές: Μελανιδης-Μποϊτσης .

ΒΕΡΟΙΑ: (Τούσας Θ.)Ουσουλτζόγλου Στ. 4, Γκανάς Β. 8(2), Οικονόμου Γ. 8, Πάππου Γ.,Καπνάς Κ., Ιωσηφίδης Κ. 23(3),Λέφας Ι. 10, Ταγγίδης Γ.10(1),Γκεκόπουλος Κ. 2, Στόιος Π. .

ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ: (Κολοβός Αν.) Τσανακτσίδης Α. 16(1),Σαλαμπάσης Δ., Σημαιοφορίδης Γ. 17(1), Δημπάρης Τ., Λυτρίδης Ι.,Δερμιτζάκης Ν., Καπετανόπουλος Γ. 10(1), Ντουλαβέρης Ε. 10(1).

 

Η διοίκηση οι προπονητές και οι παίκτες του Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης ΒΕΡΟΙΑΣ εύχονται σε όλο τον κόσμο υγεία και χαρά σε όλους, για να περάσουν όσο γίνετε πιο ανθρώπινα τις γιορτινές μέρες των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ. Ευχόμαστε το 2016 να σας φέρει ΕΥΤΥΧΙΑ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69