tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ένα ματς την Τρίτη στο Νοσταλγία

Την Τρίτη 11 Ιουνίου ένα τρομερό σε ένταση και αγωνία παιχνίδι διεξήχθη στο ανοιχτό γήπεδο της Εληας, Άρης Γεωργιάδης. Οι Χωρίς Έλεος κατάφεραν και κέρδισαν τους σκληροτραχηλους Αχθος Αρουρης με σκορ 56-60.

Δυναμικα μπήκε η ομάδα του Δούλου, έχοντας σε τρομερή ημέρα τον Χαλκια και πήρε τα ηνια στο πρώτο δεκάλεπτο. Το ημίχρονο όμως τότε έφερε πίσω στο σκορ με 3 πόντους και προσπάθησαν να ανασύνταχθουν στην ανάπαυλα. Με άπλετη ενέργεια ο Λιακοπουλος σκόραρε από το ζωγραφιστό, οι Παρασκευοπουλος και Ντελλας έτρεχαν σαν βέλη και με επιμέρους σκορ 19-10 στην τρίτη περίοδο έδειχναν να πιστεύουν την ανατροπή. Η κούραση όμως σε συνάρτηση με λάθος επιλογές και ένα κακο 4ο δεκάλεπτο έφεραν την ήττα και τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του τουρνουά, έπειτα από ισοβαθμία στην 4η θέση με τους Bad Boys, από τους οποίους έχουν χάσει στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Πύραυλοκινητη η ομάδα, υπό το βλέμμα του τραυματία αρχηγού της Ιωαννιδη Ι. Κατάφερε να κλειδώσει, στην χειρότερη περίπτωση, την 3η προνομιούχο θέση του Β Ομιλου. Ασταμάτητος ο Ιωαννιδης Φ. Σκόραρε και για τον πατέρα του, και με τον Διόσκουρο του Ουζουνη να πυροβολαει από παντού έκαναν ένα επιμέρους σκορ 10-20 στην 4η περίοδο και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ: Ντελλας 6, Λαμπράκης 5(1), Λιοντάκης, Ζαννος, Παρασκευοπουλος 7, Κιορπες 2, Λιακοπουλος 12, Χαλκιάς 21, Γαλανιδης 3.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ: Ουζουνης 25(2), Τζίμογιαννης, Κυρητοπουλος 2, Ιωαννιδης Φ. 28(1), Παπαγιαννης 5.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69