Logo

Με δύο αγώνες συνεχίστηκε το Νοσταλγία

Με δύο παιχνίδια έκλεισε το βράδυ της Παρασκευής ταυτόχρονα σε δύο γήπεδα. Στο ΔΑΚ Βικέλας οι Texas Losers κέρδισαν τους Morfis Wood με σκορ 49-34 και στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου μετά από ένα συγκλονιστικο παιχνίδι οι Φουφουτος κέρδισαν τους Havana με σκορ 48-45.

Φουριοζοι μπήκαν οι Τεξανοι στο παιχνίδι με τον Παγανη να τρέχει πανικοβλητος και να χαρίζει εύκολους πόντους στην ομάδα του. Ο Χατζής κέρδισε μάχες στο ζωγραφιστό και ο αναγεννημένος Ντοβας για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν καταιγιστικός.

Προσπάθησε να ακολουθήσει στον αγώνα η αρμάδα του Μορφη με τον ίδιο να δείχνει ασταμάτητος στο σκοράρισμα. Ο Τυριντζης και ο Τουμαρας άξιοι συμπαράστατες αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

TEXAS LOSERS: Τσατσας 2, Παγανης 15, Τσιπης 6, Μπιζετας 3(1), Φιτσιος 7(2), Χατζής 4, Ντοβας 12.

MORFIS WOOD: Μορφης Κ 3(1), Τυριντζης 10, Τουμαρας, Παντσιος, Χατζησαββας 2, Μορφης Α. 14(3), Χατζηκωστας 5.

Την πρώτη νίκη για φέτος πέτυχαν οι Φουφουτος με τον αρχηγό Μωυσιαδη να μην μπορεί να βοηθήσει λόγω τραυματισμού. Ακούραστος ο Πανταζής που πέτυχε τους μισους πόντους της ομάδας του, ανίκητος στο ζωγραφιστό ο Γαλανουδης και ένας Λάζαρου που χτύπησε σε κρίσιμα σημεία με την μπάλα να καίει!

Καταπληκτικό παιχνίδι από τους Κουβανούς του Κοντοκωστα που έχασαν το παιχνίδι στις λεπτομέρειες στο 4ο δεκάλεπτο. Οι Μυτιλεκας και Ζηνδρος βομβάρδισαν από μακριά, ο Σιδηρόπουλος με ένα ντεμαραζ πόντων έφερε το παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού και ενας δυναμίτης Τσιαρας με άξιο συμπαραστατη τον Καρανασιο πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν.

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ : Πανταζής 24(2), Λάζαρου 4, Μιχαηλίδης 2, Σαραφης 2, Γαλανουδης 16.

ΗΑVANA: Μυτιλεκας 6, Κοντοκωστας 2, Καρανασιος 8, Μποροδημος 2, Τσιαρας 2, Σιδηρόπουλος 9, Ζηνδρος 14(3), Αργυρόπουλος, Καπαγερίδης 2

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb