tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έπεσε η αυλαία στο Νοσταλγία

Την Κυριακή 24 Ιουνίου είχαμε την τελετή λήξης του φετινού τουρνουά με τον μικρό και μεγάλο τελικό , τον διαγωνισμό τρίποντων και τις απονομές των νικητών . Στον μικρό τελικό οι Texas Losers επιβλήθηκαν των Bad Boys με σκορ 61-53 καταλαμβάνοντας την Τρίτη θέση στο τουρνουά . Στον μεγάλο τελικό οι περσινοί πρωταθλητές Παρταλια υπερασπίστηκαν τον τίτλο τους και κέρδισαν τους διεκδικητές Oklaχώμα με σκορ 43-76 και κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια το τρόπαιο .

Τον διαγωνισμό τριποντων μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα κέρδισε ο Κανελλιδης έναντι του διαιτητή Τζιμου . Και πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχτηκε πάνω στο νήμα έναντι στους Τσακιρη και Κωστογλιδης από τα Παρταλια , ο Παπανικολαου από τους Oklaχώμα .

Ένας πολύ όμορφος μικρός τελικός που απόλαυσαν οι θεατές με τους Τεξανους αν και 5 άτομα να κερδίζουν τον αγώνα . Ο Τσιπης πολυτιμότερος παικτης της ομάδας του για φέτος πήρε τα ηνία στο σκοράρισμα , ο αρχηγός βομβάρδισε από τα 6,75 και οι Μανούρας και Ντοβας χτύπησαν από μέση απόσταση καταλαμβάνοντας το Χάλκινο μετάλλιο .

Η αστοχία πρόδωσε τα κακά παιδιά του Μπακαλίδη αν και ο αρχηγός ήταν εύστοχος από μακριά , ο Πολυμερης και ο Γαβριλακος έκαναν πάρτι στο ζωγραφιστό και ο Στικας με τον τρομερό Γώγο σε ένα ρεσιτάλ ασίστ και σκοραρίσματος δεν κατάφεραν να αποσοβήσουν την ήττα . Τετάρτη θέση για τα << κακά>> μόνον στο όνομα της ομαδος παιδιά !!

TEXAS(COACH ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ):Τσιπης 25,Μπιζετας11(1),Ντοβας 10,Σπυριδωνιδης 2,Μανουρας 13.

BAD BOYS(COACH ΜΠΑΚΑΛΙΔΗΣ):Γώγος 7,Λιακοπουλος 8,Μαυροκεφαλιδης 6,Μπακαλιδης 8(2),Στικας 11(2),Γαβριλακος 13(1),Πολυμερης.

Δυνατά μπήκε η αρμάδα του Μπεκιαρίδη και προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο των αντιπάλων τους δείχνοντας οτι μπορεί να παλέψει . Κάπου εκεί όμως μπήκε στην εξίσωση ο όχι άγνωστος Χ Τσακίρης και ένα καταστροφικό δεύτερο δεκάλεπτο ουσιαστικά καθόρισε τον αγώνα . Μια ύστατη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο δεν απέδωσε καρπούς και το παιχνίδι πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα . Ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά Παπανικολάου προσπάθησε , ο Κορυτσαίος έτρεξε στον αιφνιδιασμό και οι Τουφας με τον Μπιτερνα έβαλαν τα δυνατά τους , ο Τσιριμπακας και ο Ανδρεόπουλος πάλεψαν με τα θηρία αλλά δεν κατάφεραν πολλά . Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο για τους αξιόμαχους Oklaχώμα .

Οι πρωταθλητές κατάφεραν να πάρουν το δεύτερο συνεχόμενο κύπελλο ! Ο Τσακίρης ήταν το Α και το Ω σε επίθεση και άμυνα , ο Κωστογλιδης εξαιρετικός , ο Εμμανουηλιδης σκόραρε από παντού και ο Παππας κατέβασε όσα ριμπάουντ είχε σχεδόν η αντίπαλη ομάδα ! Ροζ φύλλο , χρυσό μετάλλιο και κύπελλο για τους πρωταθλητές !!

OKLAΧΩΜΑ: Κουλης 2, Παπανικολάου 14(2), Ανδρεόπουλος 2, Τουφας 6, Κορυτσαίος 7, Τσιριμπακας , Μπεκιαρίδης 4, Μπιτέρνας 8.

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Δούμας 9(3), Μπερσος 9(1), Παππας 12, Γκιλιοπουλος 2, Εμμανουηλιδης 8, Τσακίρης 21, Κωστογλιδης 9(1), Γεωργοπουλος 6.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69