tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δύο ματς για το Νοσταλγία την Τετάρτη

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου δυο δυνατά ντέρμπι έγιναν στο κλειστό γήπεδο ΔΑΚ Βικελας στο Μακροχώρι.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι Oklaχώμα κατάφεραν να νικήσουν, σε τρίτο σερί ντέρμπι, αυτή την φορά απέναντι στους nJOYers με σκορ 61-48 . Στο δεύτερο βραδινό παιχνίδι οι Βεροια23 έκαμψαν την αντίσταση των Θύελλα μετά από ένα παιχνίδι για μη καρδιακούς με σκορ 46-43 .

Ένα παιχνίδι με αρκετές διακυμάνσεις που ήταν όαση για τους θεΑτες που το παρακολούθησαν αψηφώντας την ζέστη . Η αρμάδα του Μπεκιαρίδη έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο με μια ακόμα νίκη . Ο αρχηγός μάζεψε ένα σακί ριμπάουντ και για το σπίτι του , ο Μπιτέρνας ήταν πυραυλοκινητος για μια ακόμα φορά , ο Τουφας βρέθηκε οφσάιντ άπειρες φορές και ο Τσιριμπακας στο καλύτερο φετεινο του παιχνίδι κέρδισε πολλές μάχες στο ζωγραφιστό !

Μπήκε πολύ δυνατά η ομάδα του Κανελλιδη και παρόλο που βρέθηκε να χάνει στα πρώτα λεπτά , μετά ανέκαμψε και βρέθηκε μπροστά στο ημίχρονο . Ο συνήθης εκτελεστής Κωτσακης πλήγωσε υπ αντίπαλο καλάθι , ο Τσιγκογιαννης δεν έχασε σουτ από μέση απόσταση και ο Μαρτος στην γνωστή του θέση του τρίποντου ! Κάπου εκεί η συνέχεια δεν ήταν αναλογη , η αντίπαλη άμυνα έπνιξε τα ατού και επήλθε η ήττα .

OKLAΧΩΜΑ: Κωτιαδης 7, Κουλης 3(1), Κυριαζοπουλος , Πιτουλιας , Παπανικολάου 14(3), Ανδρεόπουλος 4, Τουφας 10, Τσιριμπακας 8(1), Μπιτέρνας 9, Μπεκιαρίδης 6.

NJOYers: Τσιγκογιαννης 8, Πουλτσιδης , Γκίνης , Μπουτζολας , Λαφάρας 5(1), Μαρτος 7(1), Κανελλιδης 11(3), Σουραντανης , Κωτσακης 17, Μουρατιδης.

Βροντερό παρών από την ομάδα του Ηλιαδη που σαν μαεστρος έδωσε ένα ρεσιτάλ προπονητικης κερδίζοντας το ροζ φύλλο και κλειδώνοντας την Τετάρτη θέση του Β Ομίλου ! Πρώτο βιολί στην επίθεση ποιος άλλος ο Μπαλτζης που κέρδισε κατά κράτος τους αντιπάλους ψηλούς .

Στο κοντραμπάσο ο Τζιμογιάννης που έριξε άπειρες νότες στο αντίπαλο καλάθι! Τέλος με ένα σόλο από ασίστ ο Τζανετος ολοκλήρωσε το θρίαμβο .

Άστραψε , βρόντηξε αλλά δεν κατάφερε να παρασύρει τους αντιπάλους της η ομάδα του Κονδωνη ! Με τον αρχηγό στο καλύτερο φετεινο του παιχνίδι να είναι ασταμάτητος , οι Πιπερίδης και Χατζηπαυλιδης στον μόνιμο ρόλο των σκόρερ , και οι Γκοντόπουλος με τον Μπουζίκα να τρέχουν ασταμάτητα πάλεψαν μέχρι τέλους ! Η αστοχία όμως τους πρόδωσε και εμφανίστηκε η ήττα .

ΒΕΡΟΙΑ23: Αβρααμ 2, Ευθυμιαδης , Μιχαηλιδης 5, Τρομπουκης 3, Λαμπρής 2, Λεονταράκης , Βασιλοπουλος2, Μπαλτζης 16, Τζιμογιάννης 14, Τζανετος 2 .

ΘΥΕΛΛΑ: Πιπερίδης 10, Ζαλωνης 4, Γκοντοπουλος 2, Μπουζίκας 3(1), Πεχλιβανίδης , Χατζηπαυλιδης 7, Κονδωνης 6, Μουρατιδης 3(1), Μονας 6, Βαρβερης 2.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69