tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με ντέρμπι μπήκε ο Ιούνης στο Νοσταλγία

Την Παρασκευή 1 Ιουνίου με ντέρμπι ξεκίνησε ο καινούριος μήνας , οπου μετά από ένα συναρπαστικό και δυνατό παιχνίδι , η ομάδα του Μπακαλίδη έκαμψε την αντίσταση από τις Μορφές και κέρδισε με σκορ 45-35 , βάζοντας πλώρη για την πρωτιά του Β Ομίλου .

Νωθρό ξεκίνημα για τα κακά παιδιά που βρέθηκαν να χάνουν με σκορ 6-18 στην πρώτη περίοδο , γεγονός το οποίο τους ταρακούνησε όμως στην συνέχεια ! Ένας καταπληκτικός Στικας ήταν αρκετός για να πάρει την ομάδα του από το χέρι και να τους οδηγήσει στην νίκη χάνοντας μόνο 1 σουτ ! Ο Μαυροκεφαλίδης στην πρώτη του εμφάνιση για φέτος έδειξε ποσό θα βοηθήσει την ομάδα , αλλά παίκτες κλειδιά για την άμυνα που έπνιξε τα αντίπαλα ατού ήταν ο ασταμάτητος Λιακοπουλος Γ. και ο βιονικός Γώγος που μασούσαν σίδερα στην κυριολεξία !!

Ένα καταπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο για την αρμάδα του Σκουμπόπουλου που έδειξε ήθελε την νίκη και από εκεί και πέρα έσβησαν οι μηχανές ! Όσοι πόντοι μπήκαν στην επίθεση στο πρώτο δεκάλεπτο , άλλοι τόσοι μπήκαν στα υπόλοιπα τρία ! Εξαιρετικός ο Κολιός που βομβάρδιζε από τα 6,75 , πολέμησε ο Ανδρεου με τα θηρία στο ζωγραφιστό , έτρεξε ασταμάτητα ο Τζιουμακης , αλλά δεν ήταν αρκετο για να αλλάξουν το κλίμα στην ομάδα .

BAD BOYS : Γώγος 2, Μπακαλιδης , Μαυροκεφαλίδης 8, Σπυριδόπουλος 3(1), Δομουτζης 3, Στικας 22(3), Καπαγεριδης 3(1), Γαβριλακης , Πολυμερης , Λιακοπουλος 4.

ΜΟΡΦΕΣ: Μαυροπουλος 1, Κολιός 8(2), Ντοκας, Σκουμποπουλος 3(1), Τζιουμακης 6, Χριστοδουλιδης , Χριστοφοριδης 4, Τσιούντας 2, Τριγωνης 2, Παπαστεργίου , Ανδρεου 5(1), Χατζηκυριακίδης 4.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69