tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ένα ματς την Τρίτη στο τουρνουά Νοσταλγία

Την Τρίτη 28 Μαΐου συνεχίστηκε η αγωνιστική με ένα παιχνίδι βραδινό στην Εληα , όπου οι Morfis Wood έκαναν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους αυτή την φορά επι των Basket Gurus και με σκορ 59-27 .

Μετά την πρώτη περίοδο που παρουσιάστηκε παγωμένη η αρμάδα του Μορφη, μετά πήρε μπρος και με έναν καταπληκτικό Πάντσιο να σκοράρει ανελλιπώς πήραν τα ηνία του αγώνα . Μόλις μπήκε στην εξίσωση και ο Τσακίρης που αλώνισε στο ζωγραφιστό μαζί με τον συνήθη ύποπτο Τσαλιγοπουλο εκεί κόπηκαν οι ελπίδες των αντιπάλων .

Χαμόγελα με κέφι και χαρά για ένα ακόμα παιχνίδι από την ομάδα του Κυβεντίδη , παρά την ήττα δείχνοντας ότι διασκεδάζουν το τουρνουά όπως πρέπει να κάνει ο καθένας ! Ο Μπιζετας προσπάθησε μέσα στις δυο ρακέτες , ο Χωματας έδωσε λύσεις στο σκοράρισμα και μαζί με τον Τζιουρτζια πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν .

MORFIS WOOD: Καλαιτζης Ν. 2, Παντσιος 11, Τσαλιγοπουλος 12, Τσακίρης 12, Καλαιτζης Μ., Μορφης 9, Χατζηκώστας 3. Μαρκοβιτης .

BASKET GURUS: Τσιγαρας 3, Πολυμενης , Κυριακιδης 2, Αλεξιου , Σαλαμάνης , Μπιζετας 4, Τζουρτζιας 8, Χωματάς 3(1), Παυλιδης , Πετκελης 4, Κυβεντιδης 2, Δέλλιος 3(1).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69