tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νοσταλγία: Τι έγινε στα παιχνίδια της Τετάρτης

Την Τετάρτη 23 Μαΐου με δυο παιχνίδια συνεχίστηκε η αγωνιστική του τουρνουά , ένα από κάθε όμιλο . Για τον Α Όμιλο νίκη επιτέλους για τους Φουφουτος ενάντια στους Basket Gurus με σκορ 61-42 . Στον Β Όμιλο συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Bad Boys που επιβλήθηκαν με 49-37 στους Βεροια23 !

Σε ένα δυνατό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε στο ΔΑΚ Μακροχωρίου η αρμάδα του Μωυσιαδη δεν είχε σκοπό να αφήσει περιθώριο στους αντιπάλους και μπήκε δυνατά από την αρχή . Ο Νικολοπουλος σκόραρε από κοντά , ο Παπαδόπουλος έτρεχε και εκτελούσε από τα 6,75 και ο Σαράφης μετέτρεψε σε πόντους τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ . Αλάνθαστος και ο Αμοιριδης που έδωσε αρκετές λύσεις !

Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για τους μαχητικούς Gurus του Κυβεντίδη ! Ο Τσιγαρας πλήγωσε την αντίπαλη άμυνα με διεισδύσεις , ο μαχητικός Τζουρτζιας κατέβασε ριμπάουντ , μοίρασε ασίστ και σκόραρε και ο Μπιζετας έδωσε πολύτιμες ανάσες , αλλά δεν ήταν αρκετοί για να επιστρέψουν στην διεκδίκηση του αγώνα .

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ : Παπαδόπουλος 12(3), Αμοιριδης Κ 8(1), Μιχαηλιδης 4, Στεργιοπουλος 4, Αμοιριδης , Σαράφης 14(1), Μωϋσιάδης 1, Νικολοπουλος 16(1), Λαζαρου 2.

BASKET GURUS: Τσιγαρας 12(1), Μπιζετας 6, Πολυμενης 3(1), Τζουρτζιας 10, Σαλαμάνης 2, Παυλιδης 5(1), Κυβεντιδης , Χωματάς 2, Μαργαριτοπουλος , Πελτεκης , Δέλλιος , Κυριακιδης 2.

Με δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια συνεχίζουν τα κακά παιδιά του Μπακαλίδη , που παίζοντας σε ρελαντί ρυθμούς έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση . Ο συνήθης ύποπτος Δουλαλας σκόραρε σαν δαιμονισμένος , ο Στικας έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι από τα 6,75 όμως κρυφό χαρτί και άνθρωπος του αγώνα ο Πολυμερης που

κατέβασε μια ντουζίνα ριμπάουντ και έβαλε καλάθια με φάουλ όταν η μπάλα έκαιγε ! Σίφουνας και ο Σπυριδόπουλος που ήταν το βέλος της επίθεσης !

BAD BOYS: Δουλαλας 20, Στικας 14(1), Πολυμερης 6, Δομουτζης 5, Γώγος , Λιακοπουλος Φ, Λιακοπουλος , Μπακαλιδης , Καπαγεριδης , Γαβριλακος, Σπυριδόπουλος 4.

BEPOIA 23: Λαμπρής 8(1), Μιχαηλιδης 6,Τρομπουκης 5, Μπαλτζης 6, Βασιλιπουλος 1, Ευθυμιαδης 4(1), Τζανετος 1, Τζημογιαννης 6, Αβρααμ , Ηλιαδης , Λεονταράκης

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69