tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέρδισαν τον Βαφύρα οι Αετοί

Επιτυχημένο το ξεκίνημα των Αετών Βέροιας στο πρωτάθλημα της Β ΕΚΑΣΚΕΜ, με την ομάδα της Ημαθίας να επικρατεί στο Κλειστό του Δίον του ΓΑΣ Βαφύρας, με σκορ 80-50.

Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη (παρά τις απουσίες των Πάππου, Κλωνάρα, Σιστάκου και Τζίμου) κατάφερε να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο αγωνιστικότητας και με εξαιρετική άμυνα, να πάρει το πρώτο "ροζ φύλλο" στο πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικό το γεγονός πως στο πρώτο 10λεπτο, οι "ασπρόμαυροι" δέχτηκαν μόλις έξι πόντους ενώ γενικότερα, η αμυντική λειτουργία αλλά και η προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο, ανάγκασαν τους γηπεδούχους σε αρκετά λάθη.

Πρώτος σκόρερ των Αετών ήταν ο Κώστας Γκεκόπουλος, που σημείωσε 22 πόντους και τον ακολούθησαν στο σκοράρισμα οι Ιωσηφίδης (15) και Χρυσάφης (13), με τον τελευταίο να σημειώνει 4 τρίποντα.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα της Ημαθίας, το Σάββατο 14/10 στο ΔΑΚ "Βικέλας" με αντιπάλους τους Ατρόμητους Νέας Σάντας

Διαιτητές: Ευφραιμίδης - Γιανκίδης

Δεκάλεπτα: 6-16, 22-35, 36-60, 50-80.

ΓΑΣ Βαφύρας : Σαραπτσής 2, Μιλκούδης 11, Ευαyγελόπουλος 9, Αραμπατζής, Μπατζάκης, Κυπαρίσσης 2, Σιώκας 2, Στεφάνου, Καραμπατάκης 6 (2), Στεφανίδης 9, Γερομιχαλός 9 (3).

Αετοί Βέροιας : Τσιμτσιρίδης 10, Ιωσηφίδης 15 (2), Ουζούνης 9 (1), Γκεκόπουλος 22, Χρυσάφης 14 (4), Κασάπης 3, Βλαχάκης 3, Νιπτένης 2

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69