tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νοσταλγία: Ποιοι πήραν την πρόκριση το Σάββατο

To Σάββατο 17 Μαΐου συνεχίστηκε η δεύτερη φάση του τουρνουά με τρια παιχνίδια που έλαβαν μέρος στο κλειστό ΔΑΚ Βικελας στο Μακροχωρι .

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι Bad Boys υποχρέωσαν σε ήττα τους Ατλας μετά από παράταση με σκορ 62-55 . Στο δεύτερο παιχνίδι οι Μορφές υποχρεώθηκαν σε ήττα με σκορ 51-31 από τα Παρταλια και στο βραδινό παιχνίδι με την αγωνία στο κόκκινο οι Oklaχώμα κέρδισαν τους περσινους πρωταθλητές Texas Losers με σκορ 44-50 .

Μπήκαν δυναμικά στο αγώνα τα κακά παιδιά του Μπακαλίδη και επέβαλλαν τον ρυθμό τους από την αρχή . Με αιχμές του δόρατος τους Δουλαλα και Δομουτζη που σκόραραν ακαταπαυστα πήραν κεφάλι στο σκορ και το διατήρησαν σε όλο σχεδόν το παιχνίδι . Στην παράταση όμως πήρε μπρος ο καταπληκτικός Στυκας πετυχαίνοντας τρίποντα μαχαιριές σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και μαζί με τον Γώγο που έκοβε χιλιόμετρα για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια περνάνε στους 4 του τουρνουά .

Βρισκόμενοι από την αρχή να κυνηγούν στο σκορ οι Άτλαντες του Καραθανάση προσπάθησαν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή . Οι τρεις σωματοφύλακες Κλωναρας , Σιάσιος και Τζουφρας έβαλαν τα δυνατά τους και με τριποντη βόμβα από τα οχτώ μέτρα του Κλωναρα πήγαν το παιχνίδι στην παράταση . Εκεί όμως έμειναν από δυνάμεις και τους πρόδωσε η αστοχία σε κρίσιμα Σουτ , αποχαιρετώντας το τουρνουά για φέτος οι πορτοκαλί με απολογισμό τέσσερις νίκες και τέσσερις ήττες .

BAD BOYS: Δουλαλας 16(2), Δομουτζης 16, Γώγος 9, Μπακαλιδης 2, Στυκας 12(2), Λιακοπουλος 1,Πουσατιδης 2, Πολυμερης 4, Γαβριλακης

ΑΤΛΑΣ: Τζουφρας 16, Σιάσιος 11(1), Μαρκοβιτσης 4, Παπαγιαννης Ν. , Καραθανασης 1, Μπογδαμπειδης , Πετροπουλος 4, Αχτσης , Κλωναρας 19(3).

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας οι πολλάκις πρωταθλητές δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους τους να διεκδικήσουν κάτι στο ματς .

Ασταμάτητος ο αρχηγός Εμμανουηλιδης
Σκόραρε από παντού διαλύοντας κάθε αμυντικό σύστημα και μαζί με τους Παππα και Κωστογλιδη που πήραν την σκυτάλη στο δεύτερο ημίχρονο έσωσαν ραντεβού για μια ακόμα φορά στα ημιτελικά του θεσμού .

Με κύριο χαρακτηριστικό τα πολλά άστοχα Σουτ οι αξιόλογες Μορφές δεν κατάφεραν να μπουνε στο πνεύμα του αγώνα . Ο Τουφας με τον αρχηγο Σκουμπόπουλο έβαλαν τα μακρινά Σουτ , ο Χατζηκυριακίδης πάλεψε με τα θηρία στο ζωγραφιστό αλλά δεν τα κατάφεραν . Με απολογισμό συνολικά τέσσερις νίκες και ισάριθμες ήττες αποχαιρετούν τον θεσμό με χαμόγελα και υποσχέσεις για του χρόνου .

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Κασάπης 3(1), Γεωργοπουλος 1, Μπερσος , Παππας 8, Γκιλιοπουλος 4, Εμμανουηλιδης 21(3), Κουρης 1, Κωστογλιδης 13.

ΜΟΡΦΕΣ : Τουφας 6, Ιωαννιδης 3(1), Μαυροπουλος , Τζιουμακης 10, Τριγωνης 2, Σκουμποπουλος 5(1), Χατζηκυριακίδης 5

Μπήκαν δυνατά οι περσινοί πρωταθλητές στο πρώτο δεκάλεπτο δείχνοντας στους αντιπάλους ότι έιχαν σκοπό να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους . Ο αρχηγός Μπιζετας βομβάρδιζε από τα 6,75 , ο Τσιπης για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν μια ομάδα μόνος του και ο Ντοβας ήταν εγγύηση από μέση απόσταση ! Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο και το παιχνίδι βρισκόταν στην κόψη του ξυραφιού .

Οι λάθος επιλογές στην επίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο με ένα επιμέρους 8-16 όμως έγειρε την πλάστιγγα στους αντιπάλους και έτσι το φετεινο ταξίδι των πρωταθλητών έλαβε τέλος. Αποχαιρετούν τον θεσμό του Νοσταλγία με έξι νίκες ! Και μόλις δυο ήττες δίνοντας ραντεβού για την διεκδίκηση του χρόνου πάλι !!

Νικητές στο ντέρμπι μια άλλης ηπειρου αναδείχτηκαν τελικά οι Oklaχώμα του Κουλη ! Θυμίζοντας την ομάδα που θαυμάσαμε στα πρώτα παιχνίδια του τουρνουά παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε μεγάλο βαθμό και κατάφερε την έκπληξη να πετάξει από το τουρνουά τους περσινους κυπελλούχους ! Με άμυνα που έβγαζε μάτια δυσκόλεψαν τα ατού των αντιπάλων και με τον συνήθη ύποπτο Παπανικολάου να βομβαρδίζει απέξω και τον Κυριαζοπουλο να βάζει όλα τα

Σουτ από μέση απόσταση έφεραν την πρόκριση . Κυρίαρχοι στο ζωγραφιστό η τριάδα έκπληξη Μπεκιαρίδης , Βλαχάκης , Τσιριμπακας .

TEXAS LOSERS :Σαββαιδης , Δημητριαδης , Πυρκας 6, Τσιπης 15, Μπιζετας 9(3), Ντοβας 8, Νταφος 4, Μανουρας 3

OKLAΧΩΜΑ: Κούλης , Μάρκοβιτης 8(1),Παπανικολάου 13(3), Κυριαζοπουλος 9, Βλαχάκης 6, Τσιριμπακας 5, Παπαδόπουλος 2, Κωτιαδης 1, Μπεκιαρίδης 6.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69