tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παραμένει στον Φίλιππο ο Δάνης Ελευθεριάδης

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δάνη Ελευθεριάδη για την αγωνιστική σαιζόν 2020-21.

Ο 31χρονος (19/11/1989) ύψους 1.97 αθλητής, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία τόσο ως Small, όσο και ως Power Forward. Ο Δάνης, παρόλο που ενσωματώθηκε στην ομάδα μας την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, αποτέλεσε με τη μεγάλη εμπειρία του και την ευχέρειά του στο σκοράρισμα, ακρογωνιαίο λίθο στην περσινή επιτυχημένη παρουσία της στην Α2 Εθνική.

Πιο συγκεκριμένα, αγωνίστηκε σε 20 αγώνες με μέσο όρο 30 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 289 πόντους (14,5 μ.ο), 114 ριμπάουντ (5,7 μ.ο) και 26 ασίστ (1,3 μ.ο). Φέτος, κλείνοντας τ´ αυτιά του σε πλήθος προτάσεων από άλλες ομάδες, παραμένει στη Βέροια και στον μπασκετικό Φίλιππο, έτοιμος να τον βοηθήσει για μια ακόμα χρονιά στα δύσβατα μονοπάτια της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι υγιής και να ικανοποιήσει, μέσω των επιτυχιών της ομάδας μας, τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Στην ανακοίνωσή του ο Φίλιππος αναφέρει ακόμη: "Η παραμονή του Δάνη σηματοδοτεί και την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων της ομάδας μας. Πλέον, έχοντας διατηρήσει αναλλοίωτο ένα μεγάλο μέρος του βασικού κορμού, με ένα μείγμα έμπειρων και νεαρών παικτών και με πολύ έντονο το τοπικό στοιχείο, μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας, που τοποθετείται μετά τις 17 Αυγούστου. Θεωρούμε ότι ως διοικούσα επιτροπή και με βάση τις διαμορφωθείσες συνθήκες κάναμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές για να στελεχώσουμε την ομάδα στη δύσκολη και μεταβατική σαιζόν που έρχεται.

Τώρα, η μπάλα πάει στην κερκίδα και τους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι καλούνται είτε να δώσουν το παρόν (αν αυτό επιτραπεί από τις υγειονομικές συνθήκες), είτε να διατρανώσουν την αγάπη τους, προμηθευόμενοι τις κάρτες διαρκείας-στήριξης που έχουν κυκλοφορήσει.  Ραντεβού (ελπίζουμε) στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου για μια χρονιά έντονα συναισθηματικά φορτισμένη για όλους μας….".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69