tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ομόφωνα, τέλος στο πρωτάθλημα της Α2 από τα σωματεία

Τίτλοι τέλους στο πρωτάθλημα της Α2 αποφάσισαν να ρίξουν τα σωματεία στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης 29/4. Σε αυτή συμμετείχαν σχεδόν όλα τα σωματεία, με μοναδική απουσία αυτή του Διαγόρα Δρυοπιδέων και κοινή συνισταμένη ήταν ότι δεν υπάρχει πλέον λόγος να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, αλλά να μπει ένα τέλος.

Μία απόφαση που θα γνωστοποιηθεί άμεσα στην ΕΟΚ, η οποία και είναι εκείνη που λάβει και την τελική απόφαση. Με τις πληροφορίες πάντως να θέλουν την ομοσπονδία από τη μία να επιθυμεί ν’ ακολουθήσει την… εντολή των σωματείων, αλλά από την άλλη να ψάχνει τρόπο για να ολοκληρωθεί η σεζόν. Βέβαια κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο να επιτευχθεί, καθώς τα οικονομικά δεδομένα είναι πλέον δυσβάστακτα κι έτσι το πιο πιθανό είναι να επιλεγεί η λύση της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος και από εκεί και πέρα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών ενόψει της νέας περιόδου.

Στις επόμενες ημέρες τα μέλη της ΕΟΚ θα κληθούν να λάβουν τις τελικές τους αποφάσεις, τόσο για το πρωτάθλημα της Α2, όσο και για εκείνα της Β’ αλλά και της Γ’ εθνικής. Ζητούμενο είναι να βρεθεί η φόρμουλα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, δίχως να υπάρξουν υποβιβασμοί ομάδων, αλλά μόνο να δοθεί το “πράσινο φως” για την άνοδο όσων σωματείων είχαν “κλειδώσει” θέση για να βρεθούν στην πιο πάνω κατηγορία. Τα πάντα ωστόσο θα κριθούν από τις συζητήσεις που αναμένεται να έχει η ΕΟΚ με τα σωματεία μέσα στην επόμενη εβδομάδα κι από εκεί θα φανεί ποια εικόνα θα έχουν τα πρωταθλήματα της νέας σεζόν, τόσο στις εθνικές κατηγορίες, όσο και στα τοπικά πρωταθλήματα, καθώς κι εκεί αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές.

Πηγή: www.infobasket.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69