tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εντός έδρας ήττα για τους Αετούς από τον Ολυμπιακό Βόλου

Απότομη…προσγείωση για τους Αετούς Βέροιας, που μετά τις σπουδαίες νίκες με ΣΚ Ιωάννινα και Τιτάνες Παλαμά, γνώρισαν την ήττα (και μάλιστα εντός έδρας) από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα της Ημαθίας παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου και δεν κατάφερε σε κανένα χρονικό σημείο του αγώνα να αντιδράσει κόντρα σε μια πολύ διαβασμένη ομάδα, που αγωνίστηκε με στόχο να πάρει μια πολύ σημαντική για την πορεία της στο πρωτάθλημα νίκη.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν το προβάδισμα στο σκορ σε όλο το 40λεπτο και όποτε οι γηπεδούχοι “ροκάνιζαν” τη διαφορά, είχαν τις σωστές επιλογές τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Χαρακτηριστικό είναι πως στο πρώτο δεκάλεπτο, οι Αετοί περιορίστηκαν στους 12 πόντους ενώ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Βόλου άγγιξε τους 40.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έκαναν ουσιαστικά συντήρηση του προβάδισμα τους και παρά τις προσπάθειες των “ασπρόμαυρων” που πλησίασαν αρκετές φορές στο σκορ, κράτησαν στο τέλος την πολύτιμη νίκη.

Πρώτος σκόρερ των Αετών ήταν ο Κωστής Γκεκόπουλος, που έφτασε τους 19 και τον ακολούθησε ο Κώστας Μαραπίδης με 13 και τρία τρίποντα.

Επόμενο παιχνίδι, την Κυριακή 15/12 στην Αριδαία με αντίπαλο τον τοπικό ΦΟΑ

Δεκάλεπτα: 12-23, 31-38, 46-55, 61-72
Διαιτητές: Αγραφιώτης Τζ.-Δέλλας

Αετοί Βέροιας (Τυριακίδης): Τρομπούκης, Σιδηρόπουλος, Γιαννουζάκος 7(1), Γκεκόπουλος 19, Κουσιάντζας 4, Σταυρουλάκης 6(1), Μαραπίδης 13(3), Αλευρίδης, Ιωσηφίδης 10(2), Γκανάς 2.

Ολυμπιακός Βόλου (Βλιώρας): Μπεκρής 7, Μπούρας, Ιλτσόγλου 18(2), Καραμήτσος, Μπόγδανος 20(3), Αγγελοκωστόπουλος, Μπουσκολίτης 7, Σκαμάγκας, Ευτυχίδης 2, Σπανόπουλος, Μούμογλου 19(2), Χροναίος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69