tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γκίμας : “Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι από την αρχή”

Μετά τον αγώνα Φίλιππος Βέροιας – Παγκράτι οι δυο προπονητές Μιχάλης Κουρής και Δημήτρης Γκίμας μίλησαν στους δημοσιογράφους.

“Φάνηκε η απουσία των τριών τραυματιών μας που αποτελούν μέρος της βασικής μας ομάδας. Η ομάδας μας “ξύπνησε” μετά το δεύτερο δεκάλεπτο. Βρισκόμαστε στην 8η αγωνιστική και το Παγκράτι έχει παίξει 6 παιχνίδια εκτός έδρας. Όλοι ξέρουμε ότι η έδρα μας είναι η δύναμη μας. Προσπαθούμε να μάθουν και την κατηγορία τα παιδιά.” ανέφερε ο Μιχάλης Κουρής.

Ο Δημήτρης Γκίμας εμφανώς ευχαριστημένος δήλωσε : “Ήταν μια σημαντική νίκη για τον Φίλιππο. Σεβόμαστε το Παγκράτι σαν ομάδα στο Ελληνικό μπάσκετ. Είμαι ευχαριστημένος από την ενέργεια των παικτών και ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο ο τρόπος που μπήκαμε και διαχειριστήκαμε το παιχνίδι. Νομίζω το αποτέλεσμα είναι λίγο πλασματικό και μάλλον το Παγκράτι δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα σήμερα. Ήταν ένα παιχνίδι που φοβόμουνα. Κρατάμε και μια διαφορά 11 πόντων γιατί όλα μπορείς να τα περιμένεις σε αυτό το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο και τα παιδιά των ακαδημιών για την υποστήριξη. Θέλουμε περισσότερο κόσμο και πιστεύω θα το καταφέρουμε σιγα-σιγα”.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69