tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δεύτερος στο τουρνουά της Μελίκης ο Φίλιππος

Τη δεύτερη θέση στο τουρνουά που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου στη Μελίκη κατέκτησε η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας.

Στο παιχνίδι της πρώτης μέρας, η ομάδα της Βέροιας επιβλήθηκε των Ίκαρων Τρικάλων (ομάδα Γ´ Εθνικής) με 71-60. Στον τελικό της Κυριακής, η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα του Βίκος ΠΑΣ Γιάννενα, την οποία θα συναντήσει ως αντίπαλο και στο επερχόμενο πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Β´ Εθνικής. Το τελικό σκορ ήταν 86-74 υπέρ της ομάδας των Ιωαννίνων. Ο Δημήτρης Γκίμας είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες, εκτός του Βασίλη Βάλλιου, οποίος αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μας, ο εκτός έδρας αγώνας για την Ά φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λαμία, με αντίπαλο τον τοπικό Έσπερο. Αυτός θα είναι και ο πρώτος επίσημος αγώνας για τη σαιζόν 2019-20.

Σε περίπτωση νίκης και άρα πρόκρισης, ο Φίλιππος Βέροιας θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ “Δημήτριος Βικέλας” τον Κόροιβο Αμαλιάδας (ομάδα Α2 Εθνικής) την Κυριακή 22/9 στις 17.00, σε ένα ακόμα πολύ δυνατό επίσημο τεστ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69