tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παγκράτι ή Φίλιππος Βέροιας για την Α2

Το Παγκράτι είναι η πρώτη επιλαχούσα ομάδα για την κάλυψη του κενού της Α2, μετά την wild card που πήρε ο Ερμής Αγιάς Λάρισας για την Basket League. Καραδοκεί ο Φίλιππος Βέροιας.

Η θεσσαλική ομάδα θα αγωνίζεται την νέα σεζόν στα «μεγάλα σαλόνια», όπως έγινε επίσημα γνωστό, αφήνοντας έτσι μια θέση κενή στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Η πρώτη ομάδα στην σειρά για να καλύψει την θέση που έμεινε ελεύθερη στην Α2 είναι το Παγκράτι, το οποίο νίκησε τον Φίλιππο Βέροιας (72-68) στο μπαράζ για την 4η θέση στην Β΄Εθνική.

Η ομάδα του Μετς αναμένει την σχετική πρόσκληση της ΕΟΚ για την Α2 και εφόσον την δεχθεί, τότε και στις υπόλοιπες κατηγορίες θα καλυφθεί το ανάλογο κενό με τις επικρατέστερες για την άνοδο ομάδες.

Βέβαια, ο οικονομικός παράγοντας πιθανώς να βάλει... φρένο στην επιστροφή του Παγκρατίου στην δεύτερη κατηγορία μπάσκετ, με την ομάδα της Βέροιας να περιμένει στην... γωνία, για να πάρει εκείνη τη θέση που έμεινε.

Το Παγκράτι θα συγκαλέσει Δ.Σ. για να βάλει κάτω όλα τα δεδομένα, και κυρίως τα οικονομικά, και να δει αν μπορεί να σταθεί στην κατηγορία.

Εφόσον δεν αποδεχθεί την πρόσκληση της ΕΟΚ, τότε ο Φίλιππος θα είναι η ομάδα που θα καλύψει το κενό.

Πηγή: http://www.gazzetta.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69