Εξιχνιάστηκαν 6 περιπτώσεις κλοπής βενζίνης από πρατήρια υγρών καυσίμων στην Ημαθία

astinomia xeioropedes

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας 42χρονος ημεδαπός για κλοπή βενζίνης από πρατήριο υγρών καυσίμων. Επιπλέον προέκυψε ότι εμπλέκεται σε 5 επιπλέον παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες σε περιοχές της Ημαθίας.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την προανάκριση  προχθες (14-03-2015) το πρωί ο 42χρονος μετέβη σε πρατήριο καυσίμων στη Νάουσα και αφού εφοδίασε το όχημά του με βενζίνη τράπηκε σε φυγή, δίχως να καταβάλει το αντίτιμο. Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων ο 42χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και το παραπάνω αυτοκίνητο.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα προέκυψε πως ο 42χρονος από τον Ιανουάριο του 2015, δρώντας με την ίδια μεθοδολογία, είχε προβεί σε 5 ακόμη περιπτώσεις κλοπής βενζίνης από πρατήρια υγρών καυσίμων σε χωριά της Ημαθίας.

Επιπλέον από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι τον Δεκέμβριο του 2014 και τον Φεβρουάριο του 2015, ο 42χρονος μαζί με 55χρονη συνεργό του, προσποιούμενοι τους πελάτες, αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα από ένα περίπτερο και ένα super market στην Νάουσα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.