Εγνατία: Τραγωδία με τρεις νεκρούς σε τροχαίο μετά τα διόδια Πολυμύλου προς Βέροια

asthenoforo

Τρία άτομα νεαρής ηλικίας είναι νεκρά σε τροχαίο που έγινε στην Εγνατία, στο ύψος του Πολυμύλου. Στο ΙΧ επέβαιναν τέσσερα άτομα, δυο ζευγάρια, τα οποία επέστρεφαν από πολιτικό γάμο (το ζευγάρι και οι μάρτυρες).

Νεκρές είναι δύο γυναίκες, ηλικίας 23 και 28 ετών και ένας άντρας 25 ετών, ενώ ο τέταρτος επιβαίνοντας κατόρθωσε να βγει από το αμάξι, χωρίς να έχει τραυματιστεί. Ήταν ένα ζευγάρι που είχε μόλις παντρέψει εκείνος στο δημαρχείο, μαζί με τους μάρτυρες του γάμου τους. Νεκρή είναι η νύφη και οι δύο μάρτυρες, ενώ ζωντανός, σε κατάσταση σοκ, είναι ο γαμπρός.

Το δυστύχημα έγινε στην είσοδο της σήραγγας Σ13 στην Εγνατία οδό, στον Πολύμυλο Κοζάνης όταν ένα ΙΧ συγκρούστηκε με νταλίκα που μετέφερε βαρέα οχήματα.

Στο σημείο πήγε η Πυροσβεστική με 11 άτομα και 3 οχήματα και αμέσως άρχισαν οι προσπάθειες για απεγλωβισμό των ανθρώπων από το ΙΧ.

Τέλος, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Πολυμύλου Κοζάνης, η οποία είχε διακοπεί νωρίτερα εξαιτίας του τροχαίου δυστυχήματος.