Άνδρας από το Αγγελοχώρι σκότωσε 69χρονη που θυσιάστηκε για να σώσει την εγγονή της

Απίστευτο μακελειό προκάλεσε ένας 37χρονος στις 10 τη νύχτα, όταν εισέβαλε οπλισμένος με κυνηγετική καραμπίνα στο σπίτι μιας οικογένειας στην Κρύα Βρύση Γιαννιτσών στην Πέλλα, με στόχο να σκοτώσει μια 20χρονη κοπέλα την οποία «πολιορκούσε» ερωτικά.

Ο δράστης, που είναι κάτοικος Αγγελοχωρίου, πυροβόλησε εν ψυχρώ εναντίον της νεαρής γυναίκας, αλλά η 70χρονη γιαγιά της μπήκε μπροστά της με αποτέλεσμα να δεχθεί εκείνη τα σκάγια και να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο παππούς της κοπέλας τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι όπως και η 20χρονη, ο 37χρονος βγήκε από το σπίτι και αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο στο κεφάλι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης μεταφέρθηκε μαζί με το παρ’ ολίγον θύμα του στο νοσοκομείο Γιαννιτσών σοβαρά τραυματισμένος, αλλά βρίσκεται εν ζωή. Στον τόπο του μακελειού έφτασε ιατροδικαστής ο οποίος διαπίστωσε ότι ο θάνατος της ηλικιωμένης ήταν ακαριαίος και άνδρες της Ασφάλειας που διεξάγουν έρευνες, ενώ το νοσοκομείο αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις.

Πηγή: https://www.protothema.gr 

Η αστυνομία στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Συνελήφθη χθες (4 Σεπτεμβρίου 2018) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 38χρονος ημεδαπός για ανθρωποκτονία σε περιοχή της Πέλλας.

Ειδικότερα βραδινές ώρες χθες (4 Σεπτεμβρίου 2018) ο 38χρονος μετέβη σε οικία όπου διαπληκτίστηκε με 48χρονο ημεδαπό και αφού αποχώρησε, επέστρεψε και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) προς το μέρος της οικίας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το θάνατο 69χρονης ημεδαπής και να τραυματίσει δυο συγγενικά της πρόσωπα.

Στη συνέχεια διέφυγε και πλησίον της οικίας αυτοπυροβολήθηκε με την ίδια καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ενώ εντοπίσθηκε από τρεις ημεδαπούς, οι οποίοι του προκάλεσαν σωματικές βλάβες και συνελήφθησαν από αστυνομικούς στην ίδια περιοχή.

Ο 38χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Επιπλέον εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα).

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας".