Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εργασιών ΔΕΔΔΗΕ στην πόλη της Νάουσας

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εργασιών αντικατάστασης των αγωγών του εναερίου δικτύου ΧΤ στην οδό Καμπίτη και Βύρωνος, την Παρασκευή 06-07-2018, η Αστυνομία αποφάσισε:

-Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης σε όλο το μήκος της ανωτέρω οδού Καμπίτη, την Παρασκευή 06-07-2018 και από ώρες 07:30 έως και 13:30 προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι ανωτέρω εργασίες. Η κίνηση θα διακόπτεται από την πλατεία Καρατάσου, ενώ θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση της οδού Καμπίτη στη συμβολή της με την οδό Χώνου και Βύρωνος.

-Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης σε όλο το μήκος της ανωτέρω οδού Βύρωνος, την Παρασκευή 06-07-2018 και από ώρες 13:30 έως και 15:30 προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι ανωτέρω εργασίες. Η κίνηση θα διακόπτεται από τη συμβολή της με την οδό Χρ. Περδικάρη, ενώ θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση της οδού Βύρωνος στη συμβολή της με την οδό Καμπίτη.