Logo

Βέροια: Εργασίες αντικατάστασης φθαρμένου στύλου στην συμβολή των οδών Β. Κωνσταντίνου και Σολωμού την Τετάρτη

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εκτάκτων εργασιών αντικατάστασης φθαρμένου στύλου στην συμβολή των οδών Β. Κωνσταντίνου (προέκταση Κεντρικής) και Σολωμού, την Τετάρτη 23-05-2018, από ώρες 08:00΄ έως 09:00΄ η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε:

-Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στην οδό 10ης Μεραρχίας από τη συμβολή της με την οδό Β. Κωνσταντίνου (προέκταση Κεντρικής) έως την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως, στην οδό Β. Κωνσταντίνου (προέκταση Κεντρικής) από την συμβολή της με την οδό Ευθυμίου Βαρλάμη (πρώην Τρύφωνος) έως την συμβολή της με την οδό 10ης Μεραρχίας.

-Την εκτροπή της κυκλοφορίας, στην Πλατεία Πλατάνων αποκλειστικά προς την οδό Ευθυμίου Βαρλάμη (πρώην Τρύφωνος) και στην οδό Περικλέους προς την οδό Αντωνίου Καμάρα.

-Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται στην οδό Σολωμού έως την συμβολή της με την οδό Β. Κωνσταντίνου (προέκταση Κεντρικής), στην οδό 10ης Μεραρχίας από την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως την συμβολή της με την οδό Β. Κωνσταντίνου (προέκταση Κεντρικής), στην οδό Β. Κωνσταντίνου (προέκταση Κεντρικής) από την συμβολή της με την οδό 10ης Μεραρχίας έως την συμβολή της με την οδό Σολωμού.

- Κατά την διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παρακείμενους οδούς.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb