Logo

Σύλληψη δυο ανδρών στην Βεργίνα για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες (16-04-2018) το βράδυ στη Βεργίνα Ημαθίας, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 46χρονος ημεδαπός και ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι -κατά περίπτωση- για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων και πληροφοριών για μεταφορά προς το εσωτερικό της χώρας μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εντόπισαν χθες το βράδυ στην Εγνατία Οδό, το παραπάνω αυτοκίνητο με οδηγό τον 46χρονο ημεδαπό και έμφορτο με πάνω από -147- κιλά κάνναβης.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες στη Βεργίνα Ημαθίας, τη στιγμή που ο 46χρονος συναντήθηκε με τον 35χρονο αλλοδαπό και του παρέδιδε την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της στο εσωτερικό της χώρας.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • 87 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -147- κιλών και -850- γραμμαρίων, που βρέθηκαν στο χώρο αποσκευών και στα πίσω καθίσματα του οχήματος,
  • το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 46χρονου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών,
  • τέσσερα κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ και
  • μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (0,9) γραμμαρίων

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ενώ το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb