Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νάουσα την Κυριακή για την παρέλαση

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διεξαγωγή της παρέλασης στην πόλη της Νάουσας την 25-03-2018, ημέρα Κυριακή, η Αστυνομική Διεύθυνση αποφάσισε:

α) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας και της στάσης και της στάθμευσης κάθε οχήματος την 25- 03-2018 και κατά τις ώρες 07:00 έως 11:30 στην οδό Μεταμορφώσεως από την συμβολή της με την οδό Κ. Δημητριάδη μέχρι την διασταύρωσή της με την οδό Χρ. Περδικάρη και στην οδό Ερμού απαγόρευση
στάθμευσης στην αριστερή πλευρά (πίσω από το κτίριο του Διοικητηρίου).

β) Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης κάθε οχήματος την 25-03-2018 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 στην οδό Μ. Αλεξάνδρου από τη συμβολή της με την οδό Βύρωνος έως τη συμβολή της με την οδό Μπιγκάνου, στην οδό Νοσοκομείου από τη συμβολή της με την οδό Βύρωνος έως τη συμβολή της με την οδό Αναδολή, στην οδό Βενιζέλου και στην οδό Χρ. Πετρίδη από τη συμβολή της με την οδό Ζαφειράκη έως τη συμβολή της με την οδό Μπιγκάνου.

Επίσης, την απαγόρευση της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς κατά τις ώρες 10:30΄ έως 14:00΄ της 25-03-2018.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών με μέριμνα και φροντίδα του Αστυνομικού Τμήματος Νάουσας.