Logo

Συλλήψεις για παράνομο στοιχηματισμό - Σύλληψη και στην Αλεξάνδρεια

Μια αποκάλυψη κάνει γνωστή η Μαίρη Μπενέα μέσω της ιστοσελίδας «dikografies.blogspot.gr”. Η γνωστή ρεπόρτερ στο δημοσίευμά της υποστηρίζει ότι αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση με στόχο να εξαρθρώσει την εγκληματική οργάνωση που δρούσε στον χώρο του παράνομου στοιχηματισμού.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της Μαίρης Μπενέα έχει ως εξής:

«Σε εξέλιξη αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, για το «ξήλωμα» εγκληματικής οργάνωσης, που δρούσε στο χώρο του παράνομου στοιχηματισμού.

Συνελήφθησαν ήδη, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας ο ιδιοκτήτης μιάς εκ των 24 εταιριών, που έχουν προσωρινή άδεια λειτουργίας, η φορολογικά υπεύθυνη, που διέμενε στην Καβάλα και ο διαχειριστής της παράνομης ιστοσελίδας στοιχηματισμού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, που έχουν συγκεντρώσει οι διωκτικές Αρχές, ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας προκειμένου να αποφύγει να αποδίδει φόρους στο δημόσιο, έστησε δύο παράνομες ιστοσελίδες, μέσω των οποίων οι παίκτες έπαιζαν παράνομο στοίχημα.

Οι συλληφθέντες είχαν αναπτύξει δίκτυο με 400 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα (σε ιντερνετ καφε, σε καφενεία και αλλού), όπου οι παίκτες έμπαιναν με κωδικούς, τους οποίους έδινε η εταιρία και έπαιζαν παράνομο στοίχημα, είτε στα καταστήματα, είτε ακόμη και από το κινητό τους.

Ο μηνιαίος τζίρος από τον παράνομο στοιχηματισμό άγγιζε τα 4 εκατομμύρια ευρώ, μέσω των καταστημάτων και των booker σε όλη την Ελλάδα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, για να συλλάβει στα όρια του αυτοφώρου άλλους 11 εμπλεκόμενους στο δίκτυο, που θεωρούνται μέλη της εγκληματικής οργάνωσης παράνομου στοιχηματισμού.

Ήδη έχει δημιουργηθεί αναστάτωση στους παίκτες της εταιρίας, που έχουν εγκλωβιστεί τα χρήματα τους, τα οποία προέρχονται από κέρδη, ή από το υπόλοιπο καταθέσεων τους, για στοιχηματισμό.

Πηγή: dikografies.blogspot.gr

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb