Logo

Βασικά είδη πρόσφερε στα Γηροκομείο Βέροιας & Νάουσας η Αστυνομική Διεύθυνση

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους πραγματοποιήθηκε εθελοντική συγκέντρωση ειδών από το προσωπικό της Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και το προσωπικό της Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας στην προσπάθεια δημιουργίας εορταστικού πνεύματος και κατ’ επέκταση την προβολή του κοινωνικού προσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Σιμούλης και ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, Αστυνομικός Διευθυντής Διονύσιος Κούγκας, επισκέφτηκαν το Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας όπου και προσφέρθηκαν τα συγκεντρωμένα είδη και έδωσαν ευχές στο προσωπικό και τους τροφίμους του ιδρύματος για τις ημέρες των εορτών που έρχονται και για το νέο έτος.

Το προσωπικό των Υπηρεσιών Α.Τ. και Τ.Α. Νάουσας συγκέντρωσε είδη για τις ανάγκες του Γηροκομείου Νάουσας τα οποία προσφέρθηκαν σήμερα ‎20-12-2017 παρουσία του κ. Β' Υποδιευθυντή της Δ.Α. Ημαθίας κ. ΓΟΥΝΑΡΗ του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Νάουσας και προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος Νάουσας και του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb