Κυκλοφοριακά μέτρα στην Αλεξάνδρεια για την παρέλαση

alexandria-vetsopolos

Κυκλοφοριακά μέτρα για την διεξαγωγή της παρέλασης θα λάβει η Αστυνομική Διεύθυνση στην Αλεξάνδρεια την Τρίτη 28 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε: 

Η απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης παντός είδους οχημάτων την Τρίτη 28-10-2014 κατά τις ώρες από 09:00΄ έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλής των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου έως την συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων την Τρίτη 28-10-2014 κατά τις ώρες από 10:30΄ έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλής των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως την συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων την Τρίτη 28-10-2014 από ώρα 11:30΄ έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλής των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου (Π.Ε.Ο. Θεσ/νικης-Βέροιας).