Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Νάουσα, Αλεξάνδρεια

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, συνελήφθη στη Νάουσα, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 9 γραμμαρίων.

 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάουσας, συνελήφθη σε χωριό της Ημαθίας, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,9 γραμμαρίων.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, συνελήφθησαν στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 42 και 56 ετών,  διότι σε έρευνα του οχήματος στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 4,1 γραμμαρίων, την οποία κατείχαν από κοινού. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, συνελήφθη στη Νάουσα Ημαθίας, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 0,9 γραμμαρίων και 10 σπόροι κάνναβης.