Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα της Εγνατίας Οδού

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα της Εγνατίας Οδού, που θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2017, λόγω εκτέλεσης εργασιών επαναδιαγράμμισης του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, το χρονικό διάστημα έως την 31-10-2017 θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς ή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό από τον Ανισόπεδο Κόμβο Πολυμύλου έως τον Ανισόπεδο κόμβο Βέροιας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στους Ανισόπεδους Κόμβους Πολυμύλου, Βέροιας, Κουλούρας και Νησελίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων για το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών, θα διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες θα εκτελούνται από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου, πλην τις ημέρες του Σαββάτου, της Κυριακής, τις ημέρες των αργιών και τις ημέρες που επικρατούν επικίνδυνες - για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων - καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη κ.α.).

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι οδηγοί παρακαλούνται:

• να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου,
• να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση,
• να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,
• να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους,
• σε κάθε περίπτωση να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.