Κυκλοφοριακά μέτρα στην Βέροια για την παρέλαση

astynomia2

Για την διεξαγωγή της παρέλασης της 16ης Οκτωβρίου, την τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου και την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Βέροιας θα ληφθούν από την Αστυνομική Διεύθυνση κυκλοφοριακά μέτρα στο κέντρο της πόλης. Συγκεκριμένα η Διεύθυνση αποφάσισε:

- Την απαγόρευση της στάθμευσης από ώρες 07:30΄ έως 14:00΄ στην οδό Αγίου Αντωνίου από τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως τη συμβολή της με την οδό Βερμίου, πέριξ και εντός της Πλατείας Αγ. Αντωνίου, στην οδό 10ης Μεραρχίας από τη συμβολή της με την οδό Κεντρικής έως τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως, στην οδό Μητροπόλεως από τη συμβολή της με την οδό Μπότσαρη έως τη συμβολή της με την οδό Εληάς, στην οδό Εληάς από τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως, στην οδό Αγ. Δημητρίου από τη συμβολή της με την
οδό Αγγέλων έως τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως.

- Την απαγόρευση της κυκλοφορίας από ώρες 07:30΄ έως 12:00΄ στην οδό Αγίου Αντωνίου από τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως τη συμβολή της με την οδό Βερμίου, πέριξ και εντός της Πλατείας Αγ. Αντωνίου.

- Την απαγόρευση της κυκλοφορίας από ώρες 10:30΄ έως 14:00΄ στην οδό Κεντρικής από τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό 10ης Μεραρχίας, στην οδό 10ης Μεραρχίας από τη συμβολή της με την οδό Κεντρικής έως τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως, στην οδό Μητροπόλεως από τη συμβολή της με την οδό Μπότσαρη έως τη συμβολή της με την οδό Εληάς, στην οδό Εληάς από τη
συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως, στην οδό Ανοίξεως από τη συμβολή της με την οδό Στρατού έως τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου, στην οδό Βενιζέλου από τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου, στην οδό Αγ. Δημητρίου από τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως έως τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως.