Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Βέροιας για το πανηγύρι του Αγίου Αντωνίου

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διεξαγωγή θρησκευτικών εκδηλώσεων προς τιμή Αγίου Αντωνίου στην πόλη της Βέροιας την 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου 2017 και την υποδοχή του Τιμίου Σταυρού από την Ι.Μ. Παναγίας Σουμελά, η Αστυνομική Διεύθυνση αποφάσισε:

α) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων από 22:00΄ ώρα της 30-07-2017 έως την 24:00΄ ώρα της 01-08-2017 στην ενταύθα οδό Αγίου Αντωνίου, από τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως τη συμβολή της με την οδό Βερμίου, καθώς και στην πάροδο Αγ. Αντωνίου έως την οδό Κεντρικής και στην πλατεία Αγ. Αντωνίου.

β) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τη διάρκεια της Λιτανείας του Τιμίου Σταυρού τη Δευτέρα 31-07-2017 κατά τις ώρες 20:30΄ έως 22:30΄ στην ενταύθα οδό Μαλακούση, από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Κεντρικής, στην οδό Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως τη συμβολή της με την οδό Εληάς, στην οδό Εληάς, από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως, στην οδό Ανοίξεως, από τη συμβολή της με την οδό Εληάς έως τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, από τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως έως τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών, με μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας.