Αλεξάνδρεια: Κλέφτης πήδηξε από το μπαλκόνι για να σωθεί

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του alexandriamou.gr, τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Ιουνίου, νεαρός με την βοήθεια ειδικού μπαστουνιού και με την μιυκή δύναμη που διέθετε, σκαρφάλωσε στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Βιζυηνού στην Αλεξάνδρεια με σκοπό την ληστεία.

Ο ιδιοκτήτης, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του άγνωστου, προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, αλλά εκείνος για να γλιτώσει, βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό πέφτοντας σε ένα δέντρο αρχικά και σε μια τριανταφυλλιά τραυματίζοντας σοβαρά τα πόδια του.

Ο επίδοξος ληστής κατάφερε (μέχρι να κατέβει ο ιδιοκτήτης του εν λόγω διαμερίσματος ειδοποιώντας παράλληλα την Αστυνομία), να συρθεί μέχρι το σταθμευμένο όχημά του και να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά τις αναφορές από τα Αστυνομικά όργανα που έφτασαν στο συμβάν, σε Κέντρα Υγείας και Νοσοκομεία της Ημαθίας αλλά και τον όμορων νομών, ο δράστης εντοπίσθηκε με κατάγματα στα πόδια σε Νοσοκομείο της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον προανακριτικό έλεγχο πρόκειται για υπήκοο Γεωργίας. Σχηματίσθηκε δικογραφία και ο συλληφθής θα παραπεμφθεί αρμοδίως.

Πηγή : www.alexandriamou.gr