Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Βεργίνα για τον αγώνα δρόμου

Με στόχο την ομαλή – εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, κατά την τέλεση του 1ου Δρόμου των Ανακτόρων στη Βεργίνα Ημαθίας που συνδιοργανώνει ο Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Βεργίνης «ΟΙ ΑΙΓΕΣ», με ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας/ Τμήμα Αθλητισμού, την. υριακή 21-05-2017, στην ευρύτερη περιοχή. εργίνας Ημαθίας, η Αστυνομία αποφάσισε τα εξής:

-Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, πάσης φύσεως οχημάτων, την Κυριακή 21-05-2017 από ώρες 08:30 έως 14:00 στην οδό Αντιγόνου Γονατά, από το ύψος της Πλατείας Βεργίνας έως τα Ανάκτορα Βεργίνας.

Ο αγώνας θα έχει ώρα εκκίνησης περί ώρα 10:00. Η συνολική διαδρομή του αγώνα θα είναι 12 χιλιόμετρα, ενώ ως αφετηρία και τερματισμός αυτής, έχει οριστεί η Πλατεία του Δημοτικού Διαμερίσματος της Βεργίνας.

Το ακολουθητέο δρομολόγιο της εκδήλωσης θα είναι Πλατεία Βεργίνας, οδός Αντιγόνου Γονατά, από το ύψος της Πλατείας μέχρι τα Ανάκτορα Βεργίνας , Αγροτική οδός Βεργίνας Παλατιτσίων, δασικό μονοπάτι από Παλατίτσια προς Βεργίνα και ακολούθως η διαδρομή τερματίζει ακολουθώντας την αντίστροφη διαδρομή μέσω της οδού Αντιγόνου Γονατά.