Logo

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ροδοχωρίου - Γιαννακοχωρίου

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διάρκεια εργασιών αποκατάστασης στη χιλιομετρική θέση 3,280 της δημοτικής οδού Γιαννακοχωρίου – Ροδοχωρίου επειδή υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πτώσης οχήματος εξαιτίας της έλλειψης στηθαίων ασφαλείας καθώς και της έλλειψης διαγράμμισης, η Αστυνομική Διεύθυνση αποφάσισε:

Τον αποκλεισμό της λωρίδας κυκλοφορίας όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες και την εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων από την ελεύθερη κάθε φορά λωρίδα κίνησης των οχημάτων, στο 3,280ο χλμ. Δημοτικής Οδού Γιαννακοχωρίου - Ροδοχωρίου, την Τρίτη 28-03-2017 και την Τετάρτη 29-03-2017 κατά τις ώρες 08:00-16:00.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια των έργων και μετά το πέρας των εργασιών θα είναι τοποθετημένοι αναλάμποντες φανοί. Επιπλέον η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται με την παρουσία σηματωρών, όπως και στις περιπτώσεις περιορισμένης ορατότητας. Το ελεύθερο τμήμα κυκλοφορίας των οχημάτων θα είναι τουλάχιστον 3,00 μέτρα.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb